Sterrenbeelden

Wat astrologie erover te zeggen heeft

Astrologie is de studie en analyse van verschillende kosmische objecten die meestal als sterren en ook als planeten moeten worden beschouwd. Tijdens het proces van de geboorte wordt vaak gedacht dat de posities van zon, sterren, maan, planeten de vorm bepalen of laten.  Persoonlijkheid van een mens, ongeacht het feit of ze mannelijk of vrouwelijk zijn, niet alleen de astrologie of de posities van de tekens, bepalen ook de romantische relaties en ook hun economische fortuinen, wat de meeste andere gewone mensen in astrologie geloven, is slechts hun teken dat slechts één is tussen de 12 statische tekens die sterrenbeelden van de dierenriem worden genoemd, wat waarschijnlijk de meest gebruikte term of methode van astrologie is, omdat je niets meer nodig hebt dan de geboortedatum van een persoon om te beslissen welk sterrenbeeld van de dierenriem ze toebehoren wat meestal is wat iedereen doet en dat voor het grootste deel vrij nauwkeurig is, maar als je het exacte resultaat wilt krijgen, zullen deze gegevens niet werken.

 

 

Wat betreft het produceren van minutieuze lectuur moeten astrologen controleren of het teken bij elke planeet hoort en ook het precieze tijdstip van geboorte, niet alleen dat, maar ook de planeten en de tekens in combinatie met de hulp van andere elementen. Omdat hun engelen al deze complexe gegevens samen hebben gecombineerd, produceert deze de juiste informatie.

Maar er is ook nog steeds geen exacte of verenigde theorie van astrologie en als we oude of oude culturen beschouwen, produceerden ze allemaal hun eigen vormen, die al die heilige data samengevoegd veranderden in de hedendaagse moderne westerse astrologie.

Maar de moderne tijd westerse astrologie beschouwt de methoden van astrologie niet als diversen aan het eind van het resultaat.

Mondaine astrologie

Dit type vorm wordt alleen gebruikt om voorspellingen van toekomstige oorlogen of andere economische activiteiten te onderzoeken en te doen ondervraagde astrologie – Dit is vergelijkbaar met het eerste, maar het wordt overdreven gebruikt in verdere indelingen van de analyse van subjectieve of zelfs motieven van het leven.

Geboorte astrologie

Dit is de soort astrologie die de meeste mensen vaak gebruiken, zoals in je daghoroscoop. De geboorte astrologie wordt vaak gebruikt om voorspellingen te doen met de geboortedatum van een bepaald persoon, het is ook gebaseerd op het idee van alles wat er om ons heen gebeurt en komt ook tot uiting op een zeer ongespecificeerde manier die soms kan worden samengevat als de was van de wet van het begin.