Horoscoop 2022

Het is weer tijd om een blik te werpen in wat het nieuwe jaar 2022 de sterrenbeelden gaat brengen. Na 2 lastige jaren is het nu weer tijd om vooruit te kijken wat voor 2022 in de sterren staat geschreven.  Nieuwe mogelijkheden liggen voor ons open in een veranderde wereld. De Zodiac Horoscoop 2022 wil graag de sterrenbeelden een zetje geven in de goede richting.

 

 

Horoscoop Ram 2022

2022 belooft een jaar van verandering te worden voor de meeste van sterrenbeeld Ram. Een jaar of twee lang ontging het geluk je op alle gebieden en daarom waren veranderingen verboden terrein. Nu Jupiter ergens rond mei je sterrenbeeld binnenkomt, zullen jouw zaken in een stroomversnelling komen. Alles wat je aanpakt zou een groot succes worden. Hoewel dit misschien een korte periode van Jupiter is, zou je in deze periode al het gewenste succes omarmen. Je heersende planeet Mars zou het hele jaar in bevriend gebied zijn en daarom is het een geweldige springplank voor je. Het geeft je de energie om vooruit te gaan. Je intelligentie en toewijding brengen je naar nieuwe plaatsen en je zou het hele jaar nieuwe gebieden van groei en welvaart verkennen.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Ram voor 2022

Horoscoop Stier 2022

2022 lijkt een betere periode te zijn dan de voorgaande jaren voor Stier. Nu Jupiter zijn woonplaats Vissen binnengaat, komt er nu een einde aan al je eerdere worstelingen. Er zou een beter gevoel van gemak zijn in jouw persoonlijke en professionele leven. Door het jaar heen zou je koppige karakter behoorlijk ingetogen zijn en zou je een beetje flexibeler kunnen worden. Wees echter voorzichtig, aangezien Saturnus in het huis van Waterman enige druk zou veroorzaken. Een over het algemeen plezierige periode zou worden teweeggebracht door Mars die het hele jaar in je sterrenbeeld rondhangt.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Stier voor 2022

Horoscoop Tweelingen 2022

Dit jaar zullen de fundamenten van de karma’s van het afgelopen jaar bevatten. Het hele jaar door zou je de realiteit van het leven onder ogen moeten zien in plaats van vast te houden aan een fantasie. Al jouw inspanningen en harde werk zouden in het tweede en derde kwartaal van het jaar 2022 zeer ondersteund worden. Het middelste deel van het jaar zullen grote verrassingen een schok teweeg brengen. Het hele jaar door zullen de planeten Saturnus en Jupiter je in jouw voetsporen begeleiden. Dit is geen tijd om te dromen, maar om in actie te komen.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Tweelingen voor 2022

 

 

Horoscoop Kreeft 2022

De transitie van Jupiter naar het huis van Vissen zou in het begin van het jaar 2022 zeer gunstig zijn voor sterrenbeeld Kreeft. Dit jaar zou je in staat zijn om je beperkingen te overschrijden en je moed te bewijzen aan de buitenwereld. Een goed moment om te verhuizen als je dat al lang in gedachten had. Wanneer Jupiter rond het midden van het jaar naar het huis van Ram gaat, kun je ingewikkelde situaties tegenkomen en overal zijn er problemen voor je. Al je inspanningen en ambities zouden deze dagen kunnen worden gedwarsboomd en je zelfvertrouwen zou een nieuw dieptepunt bereiken. Maar rond het laatste kwartaal van het jaar zou Jupiters transitie terug naar Vissen alles weer in een goed perspectief zetten.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Kreeft voor 2022

Horoscoop Leeuw 2022

In 2022 zal Leeuw gezegend zijn met veel middelen, zowel materieel als spiritueel om 2022 goed door te komen. Jupiter die door je 9e huis van Ram gaat, zou je zegenen met voorspoed en goede financiën. Maar zorgen en angsten blijven je kwellen zoals in de afgelopen jaren. Je moet compromissen sluiten voor het geval je ambities gedurende deze periode moeten worden gematerialiseerd. Uranus zal het hele jaar door je voortgang behoorlijk kunnen verstoren. Jupiter, de planeet van expansie, zou een gevoel van vrijheid teweegbrengen voor de Leeuw die het gehad heeft met de ontberingen en moeilijke relaties van het leven.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Leeuw voor 2022

Horoscoop Maagd 2022

Het jaar 2022 zal een jaar van gemengde fortuin zijn voor sterrenbeeld Maagd. Als het jaar begint, zal er veel goeds in je nabije omgeving zijn. Maar tegen het midden van het jaar moet je heel voorzichtig zijn, want overal zijn er problemen. Deze periode met Jupiter in Vissen vraagt om inzet van sterrenbeeld Maagd. Het hele jaar door zal je heel helder en duidelijk zijn en vrij spel hebben over de dingen om je heen. Je moet je echter inhouden. Denk helder na voordat je actie onderneemt.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Maagd voor 2022

 

 

Horoscoop Weegschaal 2022

Jaar 2022 zou een gelukkige periode zijn voor sterrenbeeld Weegschaal, dankzij Saturnus in je 5e huis van Waterman. Je hele bestaan zou door elkaar geschud worden en vervangen worden door allerlei nieuwigheden. Je zal in deze periode voor grote verrassingen en schokken staan. Veranderingen en kansen zijn er genoeg deze dagen. Maar span jezelf niet teveel in, laat het over je heen komen en blijf het hele jaar onopvallend. Wees voorzichtig met je bewegingen en speel een eerlijk spel. Een behoorlijk jaar vol goedheid staat voor sterrenbeeld Weegschaal te wachten.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Weegschaal voor 2022

Horoscoop Schorpioen 2022

Dit zou een rustige en ontspannende periode zijn voor sterrenbeeld Schorpioen. Jupiter, de planeet van expansie, zou gunstig zijn voor sterrenbeeld Schorpioen en dat biedt een hoop geluk. De buitenste planeten geven je het hele jaar door een comfortabel leven. Alle hindernissen die jouw progressie tegenhielden, zouden nu worden verwijderd. Saturnus in Waterman blijft je progressie echter vertragen. In de loop van het jaar kun je tegenstand tegenkomen in het persoonlijke en professionele leven, maar je zal het lef hebben om alle ketenen te doorbreken en er succesvol uit te komen.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Schorpioen voor 2022

Horoscoop Boogschutter 2022

Het jaar 2022 zou een zeer gunstig jaar zijn voor Boogschutter, ondersteund door de positieve energie van Jupiter gedurende het hele jaar. Je carrière kan dit jaar echter periodiek met ups en downs te maken krijgen. Saturnus in sterrenbeeld Waterman streeft hierin naar stabiliteit. Het begeleidt je om inzet te tonen om onveilige situaties onder controle te krijgen. Saturnus beperkt je inzichten in liefde en genegenheid in huwelijken en relaties. Voor de meeste Boogschutters is dit een behoorlijk realistische periode en je zal dit jaar je lang gekoesterde doelen en ambities waar kunnen maken.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Boogschutter voor 2022

 

 

Horoscoop Steenbok 2022

2022 zal een heel goed jaar zijn voor sterrenbeeld Steenbok. Alles zal in je voordeel werken, maar de dingen lijken misschien een beetje grillig en verward. Gedurende het eerste kwartaal van het jaar zorgen de planeten ervoor dat je vertrouwd bent met jouw routine. Maar rond het tweede kwartaal kunnen er echter enkele geschillen zijn in je persoonlijke en professionele leven. Grote aanpassingen en afspraken zullen dan nodig zijn. Naarmate het jaar vordert, lijkt het alsof je perioden van problemen en belemmeringen doormaakt. Neem de dingen zoals ze zijn en laat ze je niet belemmeren in je progressie. Pak niet alles tegelijk aan. Een langzame en stabiele aanpak is wat hard nodig is voor het komende jaar.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Steenbok voor 2022

Horoscoop Waterman 2022

Dit jaar zal sterrenbeeld Waterman meer georganiseerd, geduldig en tevreden in het leven zijn. Gedurende het jaar zal Saturnus in jouw sterrenbeeld staan en dit zal stabiliteit brengen, maar een soort van beperkingen voor jou. Jupiter in je 2e huis van Vissen zou verbetering brengen in je financiële kant en gezinsleven. In 2022 kan je je ideeën en idealen volledig nastreven. Alle hindernissen verdwijnen en je begint langzaam progressie te winnen. Maar wees niet impulsief en neem overhaaste beslissingen. Uranus zou af en toe een rem zetten op je plannen. Alleen als je een waterdicht plan hebt voor al je ondernemingen, kun je dit jaar vooruitgaan. Deze periode vraagt veel hard werk en inzet van jouw kant.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Waterman voor 2022

Horoscoop Vissen 2022

Dit jaar zal Jupiter in jouw sterrenbeeld staan tijdens het eerste en het laatste kwartaal van 2022. Dit helpt je om beter te groeien in je persoonlijke en professionele status. Je levensstandaard verbetert en je lang gekoesterde ambities of projecten komen nu van de grond. Dingen die buiten je bereik lagen, zullen dit jaar tot bloei komen. Je sociale leven breidt zich uit. Veel van je middelen en kennis zullen in 2022 goed worden gebruikt voor het welzijn van je gezin en de mensheid als geheel. En je kan dit jaar de goede steun krijgen van je familie en vrienden voor al je bezigheden. Al met al een goede periode voor sterrenbeeld Vissen.

Lees verder voor de volledige horoscoop van Vissen voor 2022