Ascendant in je horoscoop

Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

De ascendant is een dierenriem (zodiac) die opkomt aan de oostelijke horizon op het moment van je geboorte. De aarde heeft 24 uur nodig om rond zijn as te draaien, omdat alle 12 sterrenbeelden soms aan de oostelijke horizon zullen opkomen. Je ascendant is een sterrenbeeld dat geassocieerd is met het nummer in het 1e huis. Als je bijvoorbeeld het nummer “3” in het 1e huis hebt, is uw ascendant “Tweeling”. De ascendant helpt de loop van het leven te begrijpen. De sterke ascendant geniet van een gezond, rijk en succesvol leven. Astrologische verklaringen in je horoscoop:

 

 

Ram

Ram is direct en snel. Ze werken eerder aan het instinct dan aan planning. Ze hebben een jeugdige en directe manier van handelen. Sterrenbeeld Ram z’n probleem begint wanneer ze eenvoudig zonder enige tegenprestatie vooruitlopen.

Stier

Stier is langzaam en stabiel. Ze hebben een geweldig uithoudingsvermogen en blijven krachtig. Mensen met sterrenbeeld Stier zijn erg praktisch in het leven en spelen op veilig voordat ze een nieuwe beslissing nemen. Ze houden echter niet van verandering in hun leven.

Tweelingen

Tweelingen ziet de wereld als een leerplek. Communicatie is de kracht van sterrenbeeld Tweelingen en ze zijn altijd nieuwsgierig naar mensen om hen heen. Soms zijn ze echter rusteloos, snel uit te drukken en ongeduldig.

Kreeft

Kreeft is zachtaardig, huiselijk en erg gevoelig. Dit zijn emotionele personen die er altijd de voorkeur aan geven om stapje opzij te gaan. Soms is Kreeft romantisch, sympathiek en beschermend; maar ze zijn ook erg humeurig.

Leeuw

Leeuwen hebben energie en magnetisme om de aandacht van iedereen te trekken. Ze zijn hard in hun aanpak en houden erg van hun persoonlijke uiterlijk. Sterrenbeeld Leeuw is echter gemakkelijk geïrriteerd als ze niet aan hun hoge verwachtingen voldoen.

Maagd

Maagden zijn erg kritisch in hun aanpak. Ze willen dat alles perfect is. Ze houden ervan om op een ordentelijke manier te handelen. Personen met sterrenbeeld Maagd zijn intelligente en gereserveerde personen; soms ook ingetogen.

Weegschaal

Weegschaal is goed om in balans te blijven in het leven. Sterrenbeeld Weegschaal is warm en aangenaam. Ze zijn erg goed in het aantrekken van anderen. Ze kunnen echter problemen hebben in hun relaties.

Schorpioen

Schorpioenen laten je eenvoudigweg hun aanwezigheid voelen. Je kunt ze niet negeren. Schorpioen wil respect; en soms kunnen ze ook luid zijn. Deze mensen zijn erg goed in het voor altijd vasthouden van wrok.

Boogschutter

Boogschutter zit vol avontuur. Ze hebben een extreme vastberadenheid en enthousiasme met alles wat ze doen. Ze houden van grootse plannen en grote beloften; maar ze hebben ook een reputatie van “veel gescheer maar weinig wol”.

Steenbok

Steenbok is het 10e sterrenbeeld van de dierenriem. Sterrenbeeld Steenbok is serieus, maar ook humoristisch met een perfecte timing. Ze zijn erg geduldig en over het algemeen goed gebouwd. Ze hebben echter de reputatie ’traag te handelen’ en lusteloos te zijn.

Waterman

Waterman is onafhankelijk, origineel en op de een of andere manier uniek in z’n aard. Mensen vragen hen om advies. Personen met horoscoop Waterman zijn intellectueel en nieuwsgierig. Ze hebben echter de reputatie fysiek zwak te zijn.

Vissen

Vissen zijn openhartig, vredig, zachtaardig, stil en verlegen. Sterrenbeeld Vissen is echter geen goede beslisser. Ze dromen ook veel.