Horoscoop Daghoroscoop Sterrenbeeld Sterrenbeelden

Astrologie gebruiken voor voorspelling van de toekomst

Astrologie is een prachtige wetenschap en een kunstvorm die kan worden gebruikt om toekomstige uitkomsten in het leven van een individu te voorspellen en het is een zeer interessant onderwerp. We weten allemaal dat astrologie over het algemeen 12 sterrenbeelden  zijn en het is gebaseerd op de geboortedatum, dus elk individu in de wereld valt onder een van deze 12 sterrenbeelden. En door deze tekens kunnen we meer te weten komen over de unieke persoonlijkheidskenmerken van  een persoon die geboren is onder het specifieke sterrenbeeld.

 

 

Verschillende soorten astrologie

Op een generieke manier, door middel van astrologie, zijn er talloze manieren waarop we iemands toekomst kunnen voorspellen. Numerologie, voorspelling van de sterrenbeelden, tarotlegging, handlijnkunde en gezicht lezen zijn er slechts een paarvoorbeelden van. Dus als we de toekomst van een persoon voorspellen door middel van een sterrenbeeld, gebruiken we vaak astrologie en numerologie om nauwkeurige voorspellingen voor hen te vinden. En de tijd en plaats van geboorte worden ook in overweging genomen.

In de Indiase astrologie heeft voorspelling van de toekomst een zeer wetenschappelijke koers en wordt het universeel geaccepteerd als een zeer authentieke manier om de toekomst te kennen. De procedure omvat een combinatie van grafieken, nummers en categorieën.

Indiase astrologie is tegenwoordig meer populair dan ooit. Een deel van de mensen heeft hun geloof in astrologie vastgesteld en opmerkelijke positieve resultaten in hun leven ontvangen door juiste toepassingen van de Indiase astrologie. In het bijzonder, voor gelegenheden die zo speciaal zijn als het huwelijk en de geboorte van een pasgeboren baby, proberen ze altijd om ervoor te zorgen dat ze de hulp inroepen van een bekwame astroloog en altijd zorgen voor positieve resultaten voor hun geliefden en zichzelf ook.

Afwisselend vinden we een groot aantal mensen uit de westerse wereld die geloof en vertrouwen hebben ontwikkeld in de Indiase astrologie en hetzelfde toepassen om vreugde en geluk in het leven te vinden.

Terwijl je een astroloog raadpleegt voor het doen van voorspellingen voor de toekomst, zijn de eerste dingen die hij je waarschijnlijk zal vragen, je datum, tijd en plaats van geboorte. Door hetzelfde te gebruiken, zou de astroloog je geboortekaart maken.

Voor het maken van een horoscoop is de kosmos verdeeld in 12 gelijke secties en elk van deze secties staat bekend als een huis. De planeten en sterrenbeelden in de lucht zijn niet stationair en zijn altijd in beweging. Gaan door de beweging van planeten en als ze hun positie veranderen van het ene huis naar het andere, veranderen de astrologische metingen ook.

Elk huis vertelt ons over unieke kenmerken van een persoon. Het eerste huis vertelt ons bijvoorbeeld over het uiterlijk van een persoon, zijn gezondheid, aard en economische standaard. Dus een astroloog zou de planeten in het eerste huis op een bepaald moment bekijken, de geboortekaart van het individu en een aantal andere gecompliceerde functies gebruiken om nauwkeurige op  tijd gebaseerde voorspellingen te doen over elke gebeurtenis die in het leven van de persoon zou kunnen voorkomen.

De astroloog zou dus in een positie zijn om de juiste soort reactie te voorspellen en uit te vinden voor alle vragen die een persoon in zijn achterhoofd kan hebben.