astrologie
door: Freek van Hunen | Zodiac Horoscoop ©

Je talenten en potentieel zijn je natuurlijke vermogens. Zij zijn wat u zult bijdragen aan het leven. Niet iedereen wordt natuurlijk een kunstenaar geboren, maar iedereen kan iets artistieks doen. Niet iedereen zal je gaven en talenten hebben, maar je kunt een verschil maken in de kwaliteit van leven voor anderen door je gaven te gebruiken. Je hebt veel dingen waar je goed in bent, Waterman

Je kunt ook vrij gemakkelijk leren van de fouten van anderen. Laten we eens naar een boze waterman kijken. In 1939, Iers Waterman, schrijver en anarchist, werd Brendan Behan gearresteerd in Liverpool vanwege het dragen van explosieven voor de IRA. Hij werd veroordeeld tot 18 maanden in een jongensgevangenis, waar hij begon te schrijven. Later werd hij veroordeeld tot 14 jaar voor het neerschieten van een politieagent. Hij zei: “Toen ik terugkwam in Dublin, werd ik voor het gerecht gedaagd in mijn afwezigheid en bij mijn afwezigheid ter dood veroordeeld, dus ik zei dat ze me tijdens mijn afwezigheid zouden kunnen neerschieten.” Een slimme anarchist. Maar echt, wat heeft het hem opgeleverd, maar gevangenisstraf? Behan en de IRA zijn een voorbeeld van mensen die zich niet gehoord voelen. Watermannen hebben de reputatie hun boodschap tot in het extreme te dragen en Behan heeft precies dat gedaan. Zijn levenswerk moest worden gehoord, of de stem van de vele ongehoorde, hoewel hij er op een radicale manier overheen ging, wat hem veel geld kostte. Het is het langdurige gebrek aan ongehoord zijn dat leidt tot de gekke reputatie waar Watermannen beroemd om zijn. Communicatie is een groot deel van het levenswerk van elke Waterman.

Is jouw leven een levende chaos? Het heeft misschien iets te maken met de lessen die je ziel probeert te leren. Met een Waterman is chaos de methode om bij de les te blijven. Niet altijd een goede. Vaak is de les om de boel op te schudden en iets nieuws te doen. Chaos is geen deel van je leven geworden omdat Mercurius retrograde was (sorry al jullie andere astrologen die dat denken), of omdat de maan natuurlijk ongeldig was. Je leven verkeert in chaos omdat dit het gevolg is van de keuzes die je hebt gemaakt. Als je een leven van vrede wilde, zou je geboren zijn onder een ander teken. Ik vraag me af of dat is waar de band Cream naar verwees toen ze Born Under A Bad Sign zongen. Vrede is niet altijd wat een Waterman echt zoekt. Verandering is je drijvende kracht.

Je kunt je leven vereenvoudigen door te leren om te profiteren van je gegeven gaven. Of je kunt ze negeren. De keuze is altijd aan jou. Als je gewoon kunt accepteren dat alles wat er in je leven is gebeurd tot nu toe precies op het juiste pad zit met je levenswerk en zielsdoel, kun je voorkomen dat je anarchistische fouten maakt die je op de lange duur pijn zullen doen.

Wij mensen zijn een vreemd ras. We dwalen al jaren rond in mentale, emotionele en spirituele mist. We maken steeds weer dezelfde fouten, we weten nooit echt hoe we moeten veranderen wat niet werkt. We hoeven niet meer doelloos rond te dwalen. Het geheim om verder te gaan met je levenswerk is om de LES te krijgen! Dat is het. Het is zo simpel. Wat moest ik hiervan leren? En ga dan verder met de volgende les.

Je ziellessen zijn:

  • Leer om in groepen te werken.
  • Vertel de waarheid, zelfs als het pijn doet.
  • Voel je welkom.
  • Word betrouwbaar en controleerbaar.
  • Denk en doe buiten de lijntjes.

Voor degenen die geen Waterman zijn, weet dat uw Waterman vrienden en geliefden enkele van de meest bedachtzame en inspirerende mensen op de planeet zijn. Dus wat als ze een beetje raar zijn. Ze hebben iets belangrijks om je te leren. Laat ze binnen.

Kijk hier voor meer inspiratie

Ook een Gratis artikel plaatsen?

Dit vind je ook leuk