astrologie
door: Cheyenna Haneman | Zodiac Horoscoop ©

Mensen zijn vaak dol op het lezen van hun dagelijkse of wekelijkse horoscopen en bekijken ook informatie over hun zonnetekens.

Zonnetekens hebben een diepe impact op onze persoonlijkheid. Astrologie kan enorm worden gezien als een venster op de onzichtbare sferen, en het helpt ons echt te leren wie we zijn en wie anderen zijn.

Het kan zelfs helpen ons begrip en mededogen voor anderen te vergroten.

Laten we snel door elk van de twaalf zonnetekenen lopen, en wat hun werkelijke betekenissen zijn.

1. Ram

Iemand geboren onder het sterrenbeeld Ram zou creatief, adaptief en inzichtelijk zijn, maar ze zouden ook een sterke wil en een spontane wil kunnen hebben. Hoewel ze misschien snel boos zijn, hoeven ze het misschien niet persoonlijk te bedoelen.

2. Stier

Stieren hebben alles te maken met kracht, uithoudingsvermogen en wilskracht. Hoewel ze van nature koppig zijn, zullen ze vaak hun grond recht houden tot het bittere einde. Maar dat is echt goed, want Stier is ook een sympathiek en waarderend teken.

3. Tweelingen

Tweelingen hanteren de sleutelwoorden flexibiliteit, evenwicht en aanpassingsvermogen. Ze schatten   de betekenis van de situatie echt in en handelde ook  op deze manier en dit levert vaker meer  positieve effecten op dan niet. Maar ze hebben de neiging om een ​​soort van dualiteit te hebben over hun aard, en het kan moeilijk zijn om te voorspellen hoe ze vervolgens zullen reageren.

4. Kreeft

Kreeften houden van huis, hun leven, familie en huiselijke omgeving. Als traditionalisten opereren ze op een fundamenteel niveau. Maar met de maan als hun heerser kunnen ze ook tegenstrijdig en humeurig zijn.

5. Leeuw

Leeuw staat voor uitgestrektheid, kracht en uitbundigheid. Als geboren leiders zijn ze geneigd hoogmoedig en openhartig over hun mening te zijn. Over het algemeen heeft Leeuws een slimme manier om een ​​situatie te analyseren en een snel oordeel uit te vaardigen.

6. Maagd

Een Maagd zou een scherp verstand hebben en zou een genot zijn om mee te kletsen. Zodat ze anderen kunnen overtuigen van zelfs bizarre verhalen met gemak en charme. Omdat ze nieuwsgierig zijn, hebben ze een manier om informatie van  mensen te verkrijgen.

7. Weegschaal

Weegschalen staan ​​voor evenwicht, rechtvaardigheid en stabiliteit. Als een norm omringen ze zich  met harmonie en schoonheid met gemak, en soms gaan ze tot het uiterste om dat te doen. Venus als hun heersende planeet maakt bibliothecarissen erg begripvol en zorgzaam.

8. Schorpioen

Hoewel schorpioen  vaak verkeerd begrepen kan worden, zijn ze in staat om grote ondernemingen koel en zelfverzekerd te executeren. Alle obstakels worden overwonnen wanneer ze hun geest op de proef stellen.

9. Boogschutter

Boogschutters hebben een groot vermogen om te focussen en kunnen erg intens zijn. Maar het is erg belangrijk voor hen om hun energie te kanaliseren, anders zouden ze zichzelf verslijten. Over het algemeen maken ze loyale vrienden en geliefden.

10. Steenbok

Hoewel Steenbokken een zeer filosofisch teken zijn, zijn ze ook erg intelligent. Ze passen hun kennis toe op praktische zaken en werken aan het handhaven van stabiliteit en orde. Maar als goede organisatoren bereiken ze hun doelen op een systematische manier.

11. Waterman

Een Waterman kan bescheiden zijn en gaat vaak voor het uitvoeren van taken op een onorthodoxe manier. Niettemin zijn hun prestaties verrassend effectief. Meest humanistische  sterrenbeeld  die graag een  taak op zich neemt..

12. Vissen

Iemand die van het  Vissentijdperk is, werkt aan het verwerven van veel kennis, maar men zou nooit hetzelfde weten. Vissen zijn eerlijk, onzelfzuchtig en betrouwbaar en kunnen rustige neigingen hebben. Maar ze kunnen ook overdreven doen.

Dit vind je ook leuk