astrologie
door: Adam Keer | Zodiac Horoscoop ©

Een zwakke Saturnus brengt serieusheid in gedachten. Neigingen van slimheid en luiheid kunnen ook bij een persoon worden waargenomen.

Een persoon getroffen door een ongunstige Saturnus is regelmatig somber. Zo iemand kan verslaafd raken aan junkmaaltijden of alcohol en verschillende verslavende middelen. De oorzaak achter gestadig verdriet en problemen voor iemand kan een zwakke Saturnus zijn. Het houdt ook de gedachten ontevreden en rusteloos.

Hoewel Saturnus kwetsbaar of ongunstig is, heeft iemand de neiging om overmatig geïrriteerd te raken. Hij is waarschijnlijk vernederd door zijn eigen mensen als gevolg van zijn wrede of onwetende bewegingen.

Mensen getroffen door Saturnus zijn koppig en vastberaden. Ze blijven gestrest totdat ze wraak nemen van hun vijanden.

Als Saturnus zwak is, kan iemand bovendien worden getroffen door maaggerelateerde ziekten zoals pijn in uw buik en maagproblemen.

Financieel verlies en problemen komen op elke vrouw die door de fase van een ongunstige Saturnus gaat.

Elk deel van een gebouwd huis of een huis onder productie kan bovendien vallen als gevolg van een ongunstige Saturnus. Men kan ook geconfronteerd worden met andere problemen met betrekking tot het huis.

Herstel een ijzeren spijker bij de hoofdingang van het huis om je eigen huis te verdedigen. Als u dit doet, kan dit de ziektewinst van Saturnus verminderen.

Het voeren van rijst of pulsen naar de vissen zal voordelen van Saturnus met zich meebrengen.

Vul mosterdolie in een aarden of glazen doos en begraaf deze in de achterkant van een vijver om Saturnus te versterken.

Blijf uit de buurt van de handel in zwaar materieel.

Behandelingen om de zieke effecten van een ongunstige Saturnus te verminderen

Lal Kitab legt de uitkomsten van Saturnus uit en vertelt ook over de bijbehorende remedies. Om de gunstige redeneer wijze van Saturnus te vergroten, zijn er enkele eenvoudige remedies in Lal Kitab.

Men kocht  mosterdolie om  op brood aan te brengen en het aan een hond te geven om Saturnus sterk te houden en de gunstige gevolgen ervan te krijgen.

Het op zaterdag samen  ​​ mosterdolie gebruiken  vermindert de ziekelijke gevolgen van Saturnus en biedt de zegeningen van de zon.

Drijf rond of schenk de zaken die worden geregeerd door Saturnus zoals sesamzaad, ijzer en leer.

Het behouden van een goed gedrag en het minderen  van vlees en alcohol vermindert de schadelijke gevolgen.

 Het aanbrengen van de vochtige grond op je voorhoofd verhoogt de gunstige selectie van Saturnus.

Bezoek regelmatig een tempel. Geef zwarte peper, zwarte erwten en sandelhout en breng het  naar de tempel in overeenstemming met je draagvermogen.

Vragen over je toekomst?

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Psychic Christina

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I’m a natural born psychic.I’m a love and relationships specialist. I am great at what i do. My readings are based on truth and reality.

kevin

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I am kevin. With a great talent in astrology and numerology, I am able to reveal the truth.If you feel anxious about your relationship, call me, as my gift will guide you toward a sense of peace. I am here for you.

Lizzy

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten
Hallo lieve mensen, Ik ben helderwetend, heldervoelend en krijg steeds vaker beelden door. Met deze gaven wil ik u graag helpen de toekomst helder te krijgen. Ik kan u door middel van counseling helpen bij vragen en problemen op het gebied van liefde, werk, relaties en financiën. Op verzoek kan ik voor u een kaartlegging verzorgen waardoor ik dieper op uw situatie kan invoelen en dit helder in kaart wordt gebracht.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk