door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Welkom bij het voorlaatste hoofdstuk van 2019! Volgens de sterren lijkt het een intrigerende maand te zijn voor elk sterrenbeeld, omdat de maandelijkse horoscoop de hoogste hoogtepunten en diepste dieptepunten lijkt te bereiken. Wat jouw teken ook is, jouw drive en ambitie zullen tot het uiterste worden getest en je zult uitdagingen tegenkomen die je nooit voor mogelijk had gehouden! Dat gezegd hebbende, als je deze uitdagingen overwint, staat romantiek of een promotie voor je klaar!

Hoe gedurfd, ambitieus of hardwerkend je ook bent, elk van de sterrenbeelden zal in november tot het uiterste worden getest vanwege Mercurius Retrograde. Spanningen ontstaan en je zelfvertrouwen zal botsen, maar als je je ogen stevig op het licht aan het einde van de tunnel kunt houden, dan twijfelen de sterren er niet aan dat je december des te sterker zult betreden. Wat heeft de november-horoscoop voor jou in petto?

Ram

De eerste helft van de maand zal ongelooflijk vermoeiend zijn en je superieuren verwachten niets minder dan maximale inspanning. Dat gezegd hebbende, op de 20e en je mag je werktempo enigszins vertragen.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Stier

Je hebt je tijd verspild met enkele moeilijke collega’s op het werk, en hoewel je ze zou moeten loslaten, heb je het gevoel dat ze in de toekomst nuttig kunnen worden.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Tweeling

Je hardwerkende en moedige kant komt deze week echt naar voren. Je bent zelfverzekerd genoeg om nieuwe projecten te starten en het succes na te jagen waar je zo naar hunkert.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Kreeft

Saturnus maakt het je vanaf het begin van de maand tot de 10e niet gemakkelijk. Je voelt je misschien in goede vorm, maar om de een of andere reden lijkt alles gewoon complexer dan normaal.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Leeuw

Dingen beginnen zich voort te slepen en je zult strijden om ambitie. Je zult een muur raken op 20 november en de dingen worden alleen maar erger op de 24e wanneer spanningen op de werkplek ontstaan.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Maagd

Tussen 1 en 19 november brengt Mercurius schade toe aan jouw financiën. En nog meer, Mars en Saturnus zullen je energieniveaus tot een einde brengen. Blijf echter sterk, want er is hoop voor je op 20 november.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Weegschaal

Je vaardigheden zullen worden aangeroepen door je superieuren, en ondanks je nervositeit onder druk, neem je die plaats in!

Lees je volledige maandhoroscoop…

Schorpioen

Elke stap die je het eerste deel van de maand neemt, stuit op tegenslagen en complicaties, en het zal pas op de 24e gebeuren dat je hard begint te werken en de verloren tijd inhaalt. Mars en Uranus hebben je vol met energie gepompt, dus pas op dat je jezelf niet te dun verspreidt.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Boogschutter

Mercurius Retrograde tot 20 november zal je zowel fysiek als intellectueel moe maken. Je zal snel weer op de been zijn, maar komt niet terug naar je normale tempo.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Steenbok

Het ontbreekt je aan enthousiasme en wilskracht tijdens de eerste helft van de maand, maar een intrigerende propositie op de 19e zal ambitie terug in je hart dwingen.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Waterman

Geluk staat deze maand “gelukkig” aan jouw kant. Op 20 november hoort u positief nieuws in je financiën en al uw projecten lijken zonder problemen te verlopen.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Vissen

Hoewel je de laatste tijd niet hebt nagedacht over je carrière, zul je deze maand aangrijpen om na te denken over waar je momenteel bent en of een carrièrewijziging op zijn plaats is.

Lees je volledige maandhoroscoop…

Dit vind je ook leuk