door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

De reeks retrograde planeten gaat deze week door, aangezien Neptunus (planeet van illusie) maandag retrograde draait. Het blijft hier tot 28 november. Wanneer deze waterplaneet doorgaat, kan het onze ogen openen voor manieren waarop we misschien zijn misleid of onszelf hebben misleid.

Woensdag draait Venus (planeet van de liefde) eindelijk om na ongeveer zes weken terug. Alle inzichten die tijdens deze periode worden ervaren, kunnen het vertrouwen geven om beslissingen te nemen die van invloed zijn op relaties.

Mars (planeet van agressie) is de afgelopen weken in Vissen geweest, waar het niet op zijn best maakt. Maar de dingen veranderen deze week als het overgaat in dynamische Ram – waar het erg thuis aanvoelt. Hierdoor kan het energieniveau toenemen en voelt iedereen zich meer gemotiveerd en zelfverzekerd.

Op zondag richt dynamische Mars zich op Saturnus (planeet van regels en structuur), waardoor de focus wordt vergroot en iedereen productiever kan worden. Als je een reeks taken moet voltooien, kan dit aspect je helpen ze voor elkaar te krijgen.

Ram

Ook al gaat je professionele leven niet helemaal op rolletjes, onze Ram-vrienden kunnen deze week een indrukwekkende evolutie verwachten. Je harde werk en vastberadenheid zullen hun vruchten afwerpen!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Stier

Als de zaken niet werken zoals je had verwacht, is dit misschien het moment om jouw aanpak te veranderen. Mars en Uranus moedigen je aan om uit je comfortzone te stappen en spannende risico’s te nemen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Tweeling

Je begint de week in een verwarde en verloren gemoedstoestand. Maar maak je geen zorgen, want naarmate de dagen verstrijken, zul je merken dat je betere beslissingen neemt. Je motivatie komt aan het einde van de week met een knal terug.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Kreeft

Mars moedigt je aan om deze week moedig en dapper te zijn. Als je op het werk iets te zeggen hebt, gebruik dan je gevoel voor humor en tact om mensen aan je kant te krijgen. Niets is voor jou onbereikbaar dankzij jouw felle vastberadenheid.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Leeuw

Alles gebeurt met een reden en dat zullen onze Leeuw-vrienden deze week leren. Als je je doelen wilt bereiken, moet je deze week nog harder werken dan normaal. Jaag je dromen na en laat niets je tegenhouden!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Maagd

Je kunt heel trots op jezelf zijn, Maagd-vrienden, omdat je inspanningen eindelijk vruchten afwerpen. Je begrijpt mensen en weet hoe je met ze moet praten. Als je eenmaal een plan in je gedachten hebt, kan niets je meer tegenhouden.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Weegschaal

De planeten werken hard om je de best mogelijke financiële voordelen te bieden. Je hebt het vertrouwen en de juiste woorden om overal de beste prijzen te krijgen. Als je al een tijdje droomt van schrijven, is dit het moment om te beginnen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Schorpioen

Spanning op het werk brengt je gemoedstoestand naar beneden en je zult het gevoel hebben dat mensen je talenten deze week niet waarderen. jouw aandacht voor detail is indrukwekkend en helpt je bij het maken van verstandige keuzes. Je zelfvertrouwen zal deze week een hit worden …

Lees je volledige weekhoroscoop…

Boogschutter

Je zult deze week moeite hebben om je motivatie te vinden en droomt ervan om ergens anders te zijn dan op het werk. Als je je door bepaalde situaties gefrustreerd voelt, zie je op dinsdag een belangrijke stap voorwaarts.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Steenbok

Een verandering van omgeving zal je deze week veel goed doen en je geest helder maken. Je dagelijkse routine verveelt je en laat je ontevreden achter. Waarom zou je niet wat van jouw energie steken in sporten om aan de eentonigheid te ontsnappen?

Lees je volledige weekhoroscoop…

Waterman

De sterren roepen je op om je levensstijl aan te passen. Als je al geruime tijd droomt van baan te veranderen, kan dit nu een cruciaal moment voor je zijn. Concentreer je op jouw geluk en wat je wilt doen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Vissen

Je doet je best om iedereen in je leven gelukkig te maken, maar weet je zeker dat je jezelf niet vergeet? Je hebt het moeilijk om jezelf op de eerste plaats te zetten en haat het idee om andere mensen teleur te stellen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Dit vind je ook leuk