door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Deze week, met Mars (planeet van passie) en de zon (planeet van zelf) die door compatibele Weegschaal bewegen, zullen we worden aangemoedigd om waar nodig de lucht vrij te maken en bereid zijn te onderhandelen en een compromis te sluiten. Om deze reden is dit een geweldige tijd voor teamwerk, het sluiten van deals en het sluiten van overeenkomsten.

Terwijl de week als geheel een algehele compromitterende toon zou moeten hebben, zal het begin van de week een beetje onstuimig zijn. Op maandag zien we intense energie als de zon naar Pluto (planeet van verandering) helt, die zou kunnen samenvallen met wie de controle grijpt. (Een tactvolle aanpak kan nodig zijn om dit op de juiste manier te behandelen.)

Dinsdag is een beetje dromerig omdat Mercurius (planeet van communicatie) zich aanpast aan Neptunus (planeet van illusie), waardoor het moeilijk is om te concentreren. Verbeelding kan echter naar voren komen, wat uitstekend kan zijn voor creatief werk.

In het weekend komt Mercurius overeen met Pluto op zaterdag, die zicht kunnen gaan bieden aan onvoorziene zaken. Als er een verborgen agenda is, wordt deze waarschijnlijk gevonden. Ten slotte kan een zakelijk aspect tussen Venus (planeet van liefde) en Saturn (planeet van verantwoordelijkheid) perfect zijn voor een formeel evenement of het bespreken van zakelijke aangelegenheden.

Ram

De stress neemt toe op maandag en dinsdag, en je zult het gevoel hebben alsof de druk geen einde heeft. Gelukkig voor jou staat Mars aan je zijde en zul je een manier vinden om de intense momenten op het werk in evenwicht te brengen met ontspanning.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Stier

Het begin van de week is misschien wat onstuimig, maar je vindt snel je ritme. Mercurius en Saturnus helpen bij het structureren van uw ideeën, en u bent daardoor een stuk overzichtelijker.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Tweeling

Mars in een luchtteken blijft al uw beslissingen ondersteunen en vult u met een sterke drive. Er zijn op maandag en dinsdag enkele taken die u normaal gesproken tegenhouden, maar niets kan u tegenhouden als u zich in deze vorm bevindt.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Kreeft

Boordevol talent en ambitie, jongleer je je verantwoordelijkheden gedurende de week. Op vrijdag en zaterdag zullen Mercurius en Pluto je met nieuw vertrouwen injecteren, waardoor je zelfs je grootste critici kunt overtuigen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Leeuw

Mars heeft zich met je gevuld met indrukwekkende vastberadenheid en Jupiter haalt nieuwe moed in je naar boven. Maak er allemaal gebruik van en ga eropuit om deze week een succes te maken!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Maagd

De gedachte om thuis te werken klinkt intrigerender dan ooit, vooral op maandag waar je het gevoel hebt dat je niet productief genoeg bent op kantoor. Misschien is het tijd om van baan te veranderen?

Lees je volledige weekhoroscoop…

Weegschaal

Ondanks de pogingen van Pluto om je met zorgen te vullen, blijf je vertrouwen in jezelf en je vaardigheden. Op maandag en dinsdag zie je deze week als een nieuw project, dus duik er meteen in en ga aan de slag!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Schorpioen

Dankzij Mercurius, Neptunus en Saturnus, kun je je intuïtie en logica combineren. Als je je wilt onderscheiden van de massa, dan is er geen betere gelegenheid dan jezelf te laten opvallen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Boogschutter

De Zon, Mars en Jupiter blijven je ambitie stimuleren. Je streeft hoog en bent teleurgesteld wanneer je werk niet de verwachtingen bereikt die je van jezelf stelt. Blijf jezelf pushen – je zult uiteindelijk de hoogten bereiken!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Steenbok

Je hebt de ongelukkige gewoonte om een ​​plan niet te volgen en onregelmatig van taak naar taak te springen. Begin niet aan een nieuwe taak voordat u de taak waaraan u hebt gewerkt, hebt voltooid!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Waterman

Je takenlijst is eindeloos, dus verveling is geen optie. Het is belangrijk om u niet te laten afleiden van uw hoofddoelstellingen en om een ​​hoge standaard van werk te behouden.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Vissen

Op dinsdag raden Mercurius, Neptunus en Saturnus je aan om onderhandelingen en professionele discussies op gang te brengen. Debatteer met vertrouwen – u zult worden gehoord!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Meer inspiratie