door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

De week begint met de nieuwe maan bij gevoelige Kreeft, wat een kans kan zijn voor een nieuw begin. Deze heerlijke maanfase is nuttig voor het opstarten van nieuwe initiatieven waarbij de gezinsdynamiek betrokken is, zoals het inrichten van je huis of het adopteren van een nieuw huisdier.

De nieuwe maan in Kreeft verzet zich echter ook tegen de voorzichtige Saturnus (planeet van regels) in Steenbok, wat erop wijst dat het gretig is om wat verantwoordelijkheden af ​​te werpen en een nieuwe start te krijgen. Nu de voorzichtige Saturnus zijn retrograde fase in Steenbok voortzet, kan het een gelegenheid zijn om plannen die de afgelopen maanden zijn veranderd, te heroverwegen. Elk nieuw begin kan een gevoel van bevrijding van te veel werk en overweldigd zijn.

Op woensdag beweegt de zon (planeet van zichzelf) zich vier weken lang in Leeuw, dus de focus ligt op ontspannen. Romantiek zou een sterke rol kunnen spelen in de vergelijking, evenals tijd doorbrengen met vrienden en kinderen.

Midweek sluit Mercurius aan bij Uranus (planeet van spontaniteit) – wat voor verrassingen zorgt die verband houden met technologie en communicatie. Je hoort misschien van een oude vriend of … komt technische problemen tegen.

Ram

Als je een belangrijke beslissing moet nemen, houd er dan rekening mee dat je het laatste woord hebt en de mening van anderen negeert. Het wordt tijd dat je je vleugels uitslaat en echt onafhankelijk en vrij bent om te doen wat je wilt.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Stier

Je glimlach is deze week echt besmettelijk en mensen zullen bij je in de buurt willen zijn voor een injectie van je positieve energie. Je kunt wat complimenten verwachten, dus zorg ervoor dat je ze met gratie neemt. Je bent eindelijk klaar om te doen wat er moet gebeuren.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Tweeling

Het gaat niet zo soepel als je deze week had gehoopt en je zult echt moeten vechten om erdoorheen te komen. Je tijd en verantwoordelijkheden moeten jongleren is stressvol en het slechte nieuws is dat je geen oplossing kunt zien.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Kreeft

Je emoties worden vaak de overhand, maar als je het hoofd koel houdt, kun je de uitdagingen van deze week aan. Als je deze week een belangrijke vergadering of zelfs interview hebt; je hebt het onder controle, vergeet niet om te ontspannen en jezelf te zijn.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Leeuw

Je stroomt deze week over van energie en goede ideeën, maar dat wil niet zeggen dat Mercurius je het gemakkelijk maakt. jouw werklast groeit gestaag en jouw normale goede organisatie heeft een hobbel in de weg geraakt.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Maagd

Je zult het erg moeilijk vinden om je deze week te concentreren en je te concentreren op wat belangrijk voor je is. Gebruik deze week om erachter te komen wat je echt wilt in het leven en wat je wilt doen. Volg je hart als het gaat om avonturen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Weegschaal

De concurrentie bloeit op het werk en als je wilt winnen, moet je misschien wat opofferen; onthoud dat winnen niet gemakkelijk gaat. Venus en Pluto helpen je bij het nemen van de juiste beslissingen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Schorpioen

Je overtuigingskracht werpt zijn vruchten af ​​deze week en het gaat echt goed! Je charisma en indrukwekkende charme openen deuren voor je op het werk, dus bereid je voor om de kansen die komen gaan aan te grijpen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Boogschutter

Je zult deze week je overtollige energie moeten verbranden en jezelf in een zwaar trainingsregime of zelfs je favoriete activiteit storten. Als het gaat om het hoofd koel houden, ben je niet de beste, maar je creativiteit redt je.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Steenbok

Je impulsiviteit stroomt deze week over, maar gelukkig voor jou wordt je moed beloond. Er is een indrukwekkende carrièreontwikkeling voor je in zicht en het lijkt alsof niets of niemand je naar beneden kan halen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Waterman

Uranus in Waterman zorgen deze week voor een opwindende stemming. Je test deze week je nieuw verworven krachten en mensen zullen niet zo ontvankelijk zijn als je had gehoopt. Denk na voordat je iets doet.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Vissen

Je bent je gevoel voor organisatie kwijt en alles lijkt aan een draadje te hangen! Jouw ideeën zijn niet duidelijk genoeg voor andere mensen om aan boord te komen en je te ondersteunen. Het wordt tijd dat je de dingen opnieuw gaat bekijken.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Dit vind je ook leuk