door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Er gebeurt deze week veel. Als Mars (planeet van agressie) maandag Steenbok verlaat en Waterman binnengaat, zal het de nadruk leggen op vriendschappen, sociale kansen en verbinding maken met mensen op een vergelijkbare golflengte.

Op dinsdag fuseert Mars met ontnuchterende Saturnus (planeet van regels), wat een enorme realiteitscheck kan brengen. Het lijkt alsof we door obstakels worden tegengehouden, maar dit tijdelijke aspect moedigt ook praktische bruikbaarheid en doorzettingsvermogen aan. Deze kwaliteiten kunnen het kader vormen voor toekomstig succes.

Venus (planeet van liefde) verhuist op vrijdag naar de flirterige Tweeling en haar aanwezigheid hier kan aanmoedigen om contact te maken met allerlei soorten mensen en te genieten van nieuwsgierig te zijn. Dit is een tijd waarin het mogelijk is om veel kennissen en nieuwe contacten te leggen.

Een krachtpatser van energie kan dit weekend worden ontketend terwijl de uitgestrekte Jupiter (planeet van overvloed) zich op één lijn brengt met Pluto (planeet van transformatie). Gebruik deze invloed verstandig en er kan veel worden bereikt.

Ram

Leef in het moment! Als je terugkijkt, zorg er dan voor dat het alleen is om te vieren wat je hebt bereikt! Deze levensfilosofie zal je een sterker en gelukkiger persoon maken.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Stier

Het probleem is dat je de laatste tijd afhankelijk lijkt te zijn van anderen om vooruitgang te boeken. Laatkomers kunnen je tegenhouden. Maar gelukkig ben je efficiënt en kun je inhalen wat je mist!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Tweeling

Soms heb je een helpende hand nodig om op gang te komen. Misschien vind je het moeilijk om te multitasken, een ritme te behouden of de deadlines te halen die je moet halen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Kreeft

Je voelt jezelf de laatste tijd niet. Analyseer je humeur en als je zware gedachten hebt, kunnen ze zich manifesteren als agressie jegens anderen of zelfs jezelf.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Leeuw

Je hebt een dure smaak en verliest vaak je uitgaven uit het oog! Maar je zult snel merken dat je wat voorzichtiger moet zijn met je geld. Leef binnen uw mogelijkheden!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Maagd

Jouw verantwoordelijkheidsgevoel en je precieze organisatie zullen het vertrouwen van mensen winnen, vooral als je met iets belangrijks helpt. Iedereen wil een stukje van jou!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Weegschaal

Je hebt veel te doen, de druk neemt toe en zelfs als het niet het kookpunt bereikt, zijn er dagen dat je het gevoel hebt dat je hersenen zullen exploderen! Neem een ​​kalmerend bad en probeer zoveel mogelijk te ontspannen!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Schorpioen

Tegenwoordig ben je meestal georganiseerd, maar een beetje afleiding kan ertoe leiden dat je je bril, je sleutels kwijtraakt of vergeet waar je je auto hebt achtergelaten …

Lees je volledige weekhoroscoop…

Boogschutter

Je hebt op dit moment levenslust! Je staat vroeg op, gaat laat naar bed en bent altijd op zoek naar iets nieuws om te proberen! Wees voorzichtig dat je de weg niet kwijtraakt!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Steenbok

Je springt overal rond als een opgewonden kind, vol leven en enthousiasme, klaar om deel te nemen aan elk avontuur dat je wordt gepresenteerd! Je bent vooral in de stemming om te sporten. Er is geen enkele kans dat je uitgeput raakt, zelfs niet in het weekend!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Waterman

Soms ontbreekt het je aan vastberadenheid, maar ondanks enkele tegenslagen weet je hoe je er doorheen kunt komen. Dus, als je kunt, probeer dan te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten, en je inspanningen zullen lonen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Vissen

Kijk vooruit! Je wilt jezelf ordenen, je garderobe opruimen en je rommelige zolder opruimen. Dit is ook het moment om een ​​nieuwe look uit te proberen!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Dit vind je ook leuk