door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Steenbok gaat deze week verder, met een grote nadruk op dit teken. Mercurius (planeet van communicatie) sluit zich aan bij de zon (planeet van het zelf) in avontuurlijke Boogschutter, en dit kan een verlangen aanmoedigen om het grotere plaatje te zien en kan nuttig zijn om een ​​stap terug te doen.

De volle maan op woensdag in Tweeling kan een drijvende en gezellige kracht zijn die aanmoedigt om eruit te komen en te genieten van een bijeenkomst of een andere heerlijke aangelegenheid. Toch komt Venus (planeet van liefde) overeen met de ontnuchterende Saturnus (planeet van stichting) op dezelfde dag in Steenbok, die je in een mix van zaken en plezier zou kunnen zien.

De link van vrijdag tussen Mars (planeet van passie) in Schorpioen en Neptunus (planeet van illusie) in Vissen zou een dip in vitaliteit kunnen zien, en boeken of films kunnen de voorkeur hebben boven alles wat te actief is. De passie kan ook in de lucht zijn, omdat de mooie Venus zich op één lijn bevindt met Pluto.

Zondag brengt een zeer positief aspect dat fortuinen ten goede zou kunnen veranderen als Jupiter (planeet van overvloed) zich aanpast aan Uranus (planeet van verandering). Blijf alert, want er kunnen kansen voor vooruitgang opduiken.

Ram

Jupiter gaat door met het werk dat het de afgelopen weken heeft verricht, en je optimisme over je carrière en toekomst zal als gevolg daarvan omhoogschieten. Deuren waarvan je altijd dacht dat ze gesloten waren, zijn deze week open gezwaaid, dus grijp kansen terwijl je kunt.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Stier

Je onderzoeksvaardigheden komen deze week naar voren en je zult indruk maken op je collega’s met je scherpe ogen en nauwkeurigheid. Financieel zul je enige stabiliteit vinden dankzij Uranus en Jupiter, en begin je met plannen voor je volgende onderneming.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Tweeling

Mars heeft je deze week onder zijn hoede genomen en je wordt vervuld met de passie van een jager. Bovendien kan je met Uranus nadenken over hoe ver je de laatste tijd bent gekomen en start je je volgende actieplan.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Kreeft

Op vrijdag ben je wanhopig op zoek naar carrièrevooruitgang en doe je er alles aan om de ladder te beklimmen. Als je de hoogten wilt bereiken, dan is het misschien tijd om een schouderklopje te geven aan je superieuren.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Leeuw

Mars in Schorpioen is deze week niet je bondgenoot en je zult het gevoel hebben dat het harde werk van de afgelopen weken allemaal tevergeefs is geweest. Gelukkig ziet Jupiter je vrijdag aankomen en zullen je mentaliteit en werktempo slechts één woord schreeuwen!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Maagd

Je begint de week langzaam, maar Jupiter en Uranus komen aan de macht en je energie en drive zullen hierdoor worden gestimuleerd.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Weegschaal

Je concentratie bereikt nieuwe hoogten en je bent serieuzer en hardwerkend dan ooit. Je bent deze week gefixeerd op je doelen en dat is duidelijk te zien in zowel de kwaliteit als de voortgang van jouw projecten.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Schorpioen

De volle maan van donderdag staat misschien aan jouw kant, maar het is duidelijk te zien dat degenen om je heen niet zoveel geluk hebben gehad. Een kans, professioneel of financieel, wordt zondag in je richting gegooid, dus grijp hem terwijl hij nog op tafel ligt!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Boogschutter

Jouw uithoudingsvermogen en drive worden deze week een succes en je zult meer dan ooit op jouw organisatie moeten vertrouwen om op koers te blijven. Je geheugen zal het komende weekend moeilijk hebben, dus gebruik de dagen buiten je werk om te ontspannen en je batterijen op te laden.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Steenbok

Vertrouw op je indrukwekkende talent om je dit weekend te helpen! Dankzij Jupiter en Uranus zal jouw financiële situatie de komende dagen ongelooflijk verbeteren.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Waterman

Je humeur neemt de hele week langzaam toe, want je zult voelen dat, hoe hard je ook probeert; dingen lijken gewoon niet te veranderen! Dankzij Uranus worden nieuwe professionele kansen geboden die de groeiende stagnatie in je leven zullen verhelpen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Vissen

Mars geeft je energie, maar de volle maan van donderdag brengt je in een situatie die onmogelijk te negeren is. Je moet een manier vinden om een ​​balans te vinden tussen je gezinsleven en je carrière, of het risico lopen de energie op te offeren die je zo anders maakt dan de rest.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Dit vind je ook leuk