door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Net als je dacht dat de Saturnus-Pluto-conjunctie voorbij was … Gaat de intensiteit van vorige week gewoon door, hoewel het tegen het weekend een beetje begint te verzachten.

Op maandag gaat de zon (planeet van het zelf) samen met Pluto (planeet van transformatie) en Saturnus (planeet van de stichting). Dit kan ons bewust maken van waar we mee te maken hebben en wat we moeten doen om het op te lossen. We hebben misschien iets meer afstand tot dingen dan vorige week, en dit kan een verschil maken bij het nemen van beslissingen.

Op dezelfde dag komt Venus (planeet van liefde) in Vissen terecht, wat ons gevoeliger kan maken voor de stemmingen en gevoelens van anderen. We zijn misschien meer geneigd om over dingen te praten als er een probleem is en zijn bereid om een ​​oplossing te vinden die werkt voor iedereen.

Venus buigt zich naar Uranus (planeet van verandering) midweek, dus we kunnen enthousiast zijn over een aantal spannende en opbeurende ontmoetingen. En zodra Mercurius (planeet van communicatie) donderdag in Waterman komt, kan deze fase doorgaan.

Maar als Mercurius op zaterdag naar Uranus kijkt, kunnen we deze dag een paar verstoringen ervaren.

Ram

De sterren zullen deze week een zeer positieve impact op je hebben, vooral als je een belangrijke vergadering hebt of misschien zelfs een sollicitatiegesprek. Probeer je zo goed mogelijk voor te bereiden, anders kun je een zware rit verwachten!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Stier

Profiteer van deze komende dagen om al je werkverplichtingen en alle projecten af te maken! In het weekend kun je verwachten vol energie, verbeeldingskracht en creativiteit te zitten, Stier!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Tweeling

Goed nieuws staat je deze week te wachten! Je kan een nieuw contract of werkproject verwachten, grijp deze kans met beide handen! Doe dit weekend niets te inspannend, ontspan je een beetje!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Kreeft

Je scherpte en gezond verstand zijn je beste bondgenoten deze week, vooral tot woensdag. Luister goed naar je intuïtie, het zal je niet teleurstellen en zal je zelfs begeleiden om een ​​goede zakelijke deal te maken.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Leeuw

Het voelt alsof je deze week een last van je schouders hebt genomen. Op het werk heb je heel hard gewerkt en de resultaten beginnen nu vruchten af ​​te werpen, geniet van deze week en doe het rustig aan, je verdient een pauze!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Maagd

Deze week zul je merken dat je al je dagelijkse problemen het hoofd biedt en je zult je er veel beter door voelen. Vrijdag zal een belangrijke dag zijn voor zakelijke deals, wees klaar om te onderhandelen om ervoor te zorgen dat je de beste prijs krijgt!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Weegschaal

Vanaf vrijdag zal Jupiter ervoor zorgen dat je de dank ontvangt die je deze week verdient. Je werkhouding zal deze week op een hoogtepunt zijn en je zult vastbesloten zijn om je best te doen, je sociale leven ziet er ook goed uit! Wees moedig deze week, het zal snel zijn vruchten afwerpen!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Schorpioen

Bevrijd jezelf van administratieve lasten deze week en concentreer je op je financiële toestand, misschien moet je een vergadering organiseren met je financieel adviseur? Besteed deze week aandacht aan geldzaken, vooral als je te maken hebt met een belangrijk contract.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Boogschutter

Als je van plan bent om een ​​nieuw zakelijk avontuur te beginnen, gebruik je het begin van de week om een ​​stap terug te doen om de situatie te evalueren. Werk naar het einde van de week toe naar het afronden van een project. Dan zal al je harde werk uiteindelijk zijn vruchten afwerpen!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Steenbok

Je voelt je een beetje leeg aan het begin van de week en je humeur zal op een dieptepunt zijn. Het zal voor vrijdag beter worden en je zult merken dat bepaalde situaties in je voordeel zullen veranderen en je helpen dichter bij je doelen te komen.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Waterman

De zon en Jupiter staan ​​deze week aan je zijde; wees er blij mee! Je carrière en je financiën zijn de laatste tijd goed verlopen en deze week zal het niet anders zijn, je staat voor een aantal goede resultaten op het werk! Bravo!

Lees je volledige weekhoroscoop…

Vissen

Je hebt de macht om te beslissen welke richting je op wilt en wat je deze week wilt doen, hoewel het lot aan de andere kant zijn werk kan doen ook kan leiden tot meer inspiratie, verbeeldingskracht en intuïtiviteit.

Lees je volledige weekhoroscoop…

Dit vind je ook leuk