eabbfdeddfbdeedcbcfccaebbcbd
door: Henrik Massink | Zodiac Horoscoop ©

Wat kunnen we te weten komen over iemands hobby’s door alleen het sterrenbeeld van iemand te kennen? Veel, echt!

Door iemands sterrenbeeld, kom je de individuele en spiritueel aard van een persoon te weten. Laten we een instantie nemen. Iemand die geboren is onder het sterrenbeeld Ram, zal waarschijnlijk energiek en avontuurlijk zijn. De hobby’s zouden standaard activiteiten omvatten die een hoge mobiliteit en minder concentratie vereisen!

1. Ram:

Ram is altijd energiek en enthousiast. Een stationaire activiteit zal ze waarschijnlijk vervelen en je zou verwachten dat ze op zoek zijn naar actie.

De hobby’s zouden dus sport- en buitenspellen omvatten. Soms zijn het zelfs avontuurlijke sporten en videogames die hen interesseren. Ze zijn dol op levendige muziek of motorrijden, misschien zelfs het kijken naar de nieuwste programma’s.

2. Stier:

Artistiek en met een voorliefde voor alle kunsten, houden   van de nabije natuur en genieten ze van activiteiten zoals vissen.

Ze houden van activiteiten zoals muziek en zang, zelfs schilderen of beeldhouwen. Vissen en tuinieren zijn enkele andere hobby’s die je van een Stier kunt verwachten.

3. Tweeling:

Voor een Tweeling biedt het stimuleren van zowel de geest als het lichaam.  Maar ze zullen hun hobby’s in de loop van de tijd blijven variëren.

Dus je zult waarschijnlijk Tweeling vinden in hobby’s zoals tafeltennis, badminton, misschien zelfs avontuurlijke sporten, surfen op het web om er een paar te noemen.

4. Kreeft:

Verwachten dat een Kreeft een thuismaatje is; hobby’s zijn er steevast op gericht.

Dus een Kreeft is waarschijnlijk betrokken bij dingen als tuinieren, interieurdecoratie en koken. Ze  houden  van lezen.

5. Leeuw:

Leeuws heeft vaak uiteenlopende interesses. Over het algemeen kun je verwachten dat ze zelfverzekerd zijn, extravert en gewoon op zoek naar het beste in alles wat ze doen.

Verwacht een Leeuw die dol is op dansen, schilderen, avontuurlijke sporten en muziek. Ze houden ervan om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten.

6. Maagd:

Maagden zijn altijd gedetailleerd georiënteerd en ze zijn ook erg intelligent. Dus Maagden neigen meer naar intellectuele activiteiten dan naar fysieke.

Landbouw, tuinieren en handwerk zijn enkele van de favoriete bezigheden van Maagden. Hobby’s kunnen dingen bevatten die hun geest stimuleren, zoals schrijven of surfen op het internet.

7. Weegschaal: Weegschalen hebben waarschijnlijk een groot aantal interesses. Ze houden van kunst en creativiteit. Als alternatief zijn weegschalen sociale mensen.

Het bijwonen van opera’s of muziekshows, schilderen, lekker eten en reizen is waar een weegschaal dol op is.

8. Schorpioen:

Schorpioenen  zijn over het algemeen verlegen en vermijden hobby’s waarbij grote groepen betrokken zijn. Ze zullen waarschijnlijk dol zijn op dingen waardoor ze hun andere andere bezigheden kunnen laten groeien.

De occulte wetenschappen zullen waarschijnlijk Schorpioenen  fascineren; ze houden van yoga, meditatie, religie, filosofie en astrologie. Ze kunnen erover lezen of het als hobby opnemen. Afwisselend houden ze van muziek, verzamelen ze sieraden en kleding.

9. Boogschutter:

Boogschutters houden van de natuur en het buitenleven. Ze hebben waarschijnlijk een brede selectie van interesses en hobby’s.

Sommige hiervan zouden schrijven, kamperen, avontuurlijke sporten en nieuwe dingen uitproberen.

10. Steenbok:

Steenbokken zijn introvert; ze zijn dol op hobby’s dat ze in  het comfort van hun huizen kunnen uitvoeren. Maar ze zijn praktisch en heel vaak betrokken bij het maken van nuttige dingen.

Tuinieren, artistieke projecten, schilderen en uit eten gaan zijn enkele hobby’s die Steenbokken waarschijnlijk zullen hebben. En ze houden ervan om nuttige ambachten te maken.

11. Waterman:

Watermannen zijn techno-freaks en nog een andere dierenriem met een groot aantal hobby’s.

Je kunt dus verwachten dat ze dol zijn op computerspellen, nieuwe dingen uitvinden, op internet surfen, buitenactiviteiten ondernemen of zelfs avontuurlijke sporten beoefenen.

12. Vissen:

Onder de mensen van alle dierenriemtekens staan ​​Vissen bekend als de zachtste zielen.

En aan de hand van hun symbool houden Vissen van watergerelateerde sporten en activiteiten. Het maken  van films en het verzamelen van meubels zijn enkele van hun andere hobby’s.

Vragen over je toekomst?

Thea Scholtes

Afstandshealing,Coaching,Energetisch reiniging,Pendel
ASCENSION-COACH, TRANSFORMATIE-healing voor Mens en Dier. DIVINE HEALING HANDS met hoog frequente DOWNLOADS, Heldervoelend Pendelen via remedies om het thema te herkennen. PIJNLICHAAM REINIGEN!

Pia

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
I listen without judgements and render intuitive inputs when requested. I aim to motivate and empower the people I talk to.

Angel

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Lenormand kaarten,Pendel
Ik ben lief en zacht en hou van eerlijkheid en voel veel aan

Bodhi

Coaching,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach
Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment. Mag ik jou daar bij helpen?

Angelique

Kaartleggen,Paragnost,Allround,Contact met gene zijde,Foto lezen,,,,,,Lenormand kaarten,Medium,Pendel,Waarzegger,,Wicca
Ben zeer actief altijd al geweest in de paranormale wereld, ,en graag help ik mensen de goede weg te kiezen ,als medium zijne.

Lien

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Energetisch reiniging,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Medium,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach,Waarzegger,Zigeuner kaarten
Ervaren helderziende voelend medium die ook gebruik maakt van de Kaarten en je help in zeer moeilijke tijden

Gaya

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
Hoogsensitief, helderwetend-ziend-horend-voelend. Gespecialiseerd in liefde en relaties.

Medium Dely

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Spiritueel huizen reinigen,Waarzegger
ik voel me bevoorrecht en heel dankbaar boodschappen en inzichten te mogen geven voor uzelf en van uw overleden dierbaren.

Bob

Allround,Astrologie,Coaching,Foto lezen,Paragnost,Relatie coach
Helderziend, -wetend en -voelend. Transformatiecoach en dieptecoach. Dankzij lijntje met `de thuiswereld` heb ik een zeer hoog bewustzijn over wat er werkelijk speelt op aarde,

Lizzy

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten
Hallo lieve mensen, Ik ben helderwetend, heldervoelend en krijg steeds vaker beelden door. Met deze gaven wil ik u graag helpen de toekomst helder te krijgen. Ik kan u door middel van counseling helpen bij vragen en problemen op het gebied van liefde, werk, relaties en financiën. Op verzoek kan ik voor u een kaartlegging verzorgen waardoor ik dieper op uw situatie kan invoelen en dit helder in kaart wordt gebracht.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk