eabbfdcdbdeebddacfcfaebbd
door: Cherell Berkelaar | Zodiac Horoscoop ©

Dit is het enige teken waarin het bekende mij een expert maakt. Geboren tussen 22 december en 20 januari worden degenen die zo getimed zijn door hun geboorte uitgedaagd als geiten die alleen op heuveltoppen klimmen. Je zult moeite hebben om deze aardse schepsels van het onbekende te begrijpen die als spinnen in webben zitten te wachten op degenen die hen bespotten om erin te vallen. Dit is hoe de manieren van het kind van Steenbok hem zowel superieur als toch kwetsbaar maken.

Het maakt niet uit hoe oud ze zijn, ze zijn tevreden om achterover te leunen en wachten omdat op een dag degenen die nu zo geweldig zijn, in het leven worden gebracht en uiteindelijk winnen. Dat heeft invloed op hun leven en hun doel.

Met de herinnering aan mijn reïncarnatie en verbinding met de Geest van het Universum, de echte God, is het aan mij gegeven om verantwoordelijkheden te voltooien waarvoor mijn terugkeer gepland was. “Pardon,” zal het publiek misschien wel zeggen, maar wie denk je dat je bent?

Wie en wat ik ben, is irrelevant omdat, zoals de geit hoog op de bergtop mijn stem zal dragen. Net als de spin in de hoek web stoort mijn aanwezigheid niemand. Net als de denker en de leraar dat de Steenbokjes een opdracht van de Geest zijn om de muur van bedrog te verwijderen, is dit zo kenmerkend voor het teken dat niemand er door verrast zou moeten worden.

Organisatie, methodische planning, en het zijn van problemen, zorgt voor een snel werkende en efficiënte leerder en consument van kennis. Vanaf de jongste leeftijd zijn volwassenen niet alleen verrast door, maar ook verbaasd over hoeveel ze weten en hoe goed ze zijn in het oplossen van dingen. Er wordt vaak van hen gezegd dat ze eerder zijn geweest.

Dat is de reden waarom velen worden geboren met fronsen op hun gezicht en snelle voeten die hen alle uithoeken van menselijke kennis aandrijven. Hun nieuwsgierigheid is nooit bevredigd en ze kunnen keer op keer over dezelfde leerfase gaan totdat perfectie is bereikt.

Ouders zullen zich tot hun nageslacht van deze aard wenden en vragen hoe de dingen zijn en waarom dat zo is. Dat komt omdat ze weten dat ze een duidelijk antwoord krijgen en de juiste. Het kind van Steenbok is ongemakkelijk over leugens en fictie omdat alleen door waarheid en werkelijkheid de orde van zijn leven beheersbaar wordt.

Er zijn geen grijstinten, met andere woorden, omdat alles zwart of wit is. Misschien is dat de reden waarom zulke mensen meestal spirituele wezens zijn die verbonden zijn met de Kracht van het Universum. Daarom zoeken ze naar antwoorden en kunnen ze gemakkelijk achterover leunen en wachten tot de rest van de wereld inhaalt. Ze zijn aards op hun manier en beschermers van de omgeving waarvan ze afhankelijk zijn.

Beroemde leden van dit soort zijn mensen als Nat King Cole, Benjamin Franklin en Martin Luther King. Louise Pasteur toonde de wereld de koppigheid en vasthoudendheid van hun soort, terwijl Rudyard Kipling, Jeanne d’Arc, J. Edgar Hoover en Woodrow Wilson hun talenten en heilige karakter naar buiten brachten. Samen met hen paste Isaac Newton zich ook aan aan hun roeping.

Degenen die twijfelen waarom de Geest van het Universum mensen van zo’n toewijding heeft geschapen, het antwoord ligt voor de hand. De variëteit aan karakters van verschillende geboortetijden vallen in patronen die de complexiteit van onze wereld genereren. Sommigen zijn sterk en enthousiast over vooruitgang, anderen zijn volgers die zwaaien in de bries van verandering, maar de geit staat hoog boven hen allemaal en wacht op spirituele leiding voordat hij de volgende stap voorwaarts zet.

Met hun plaats op de wereld beveiligde de Geest het internet als de hoogste berg om van te spreken. Dat is waarschijnlijk de hoek waarin de meeste Cappies zich hebben opgesloten en naar hartenlust tot de wereld prediken.

Dit vind je ook leuk