door: Cheyenna Hanoeman | Zodiac Horoscoop ©

Astrologisch zijn we formeel het Watermantijdperk binnengegaan. We zijn ook de Gouden Eeuw ingegaan, de Gouden Eeuw van de Verlichting. Met beide gebeurtenissen in het laatste jaar 2012 en 2013 nu bijna voltooid in zijn cyclus, hebben velen waarschijnlijk niet veel veranderingen op het wereldtoneel, evenals met politiek en regeringen. Enkelen hebben de moed gehad om over UFO-onthulling te spreken en velen eisen onthulling als een nieuw mensenrecht, openbaarmaking in alle zaken die betrekking hebben op de regeringen en heersers van alle landen.

www.speeddating.vlaanderen

Met een subtiele maar definitieve verandering in de attitudes en perspectieven en het bewustzijn van individuen en groepen, geografische regio’s en landen, zie je ongetwijfeld ook deze kleine veranderingen en bent u soms zelfs proactief bezig met dingen die iets voor u betekenen op een Dieper niveau. Mensen zijn het leven beu dat SOP is, ze zijn het leven beu dat “business as usual” is. Mensen eisen verandering en veel zijn opkomende politieke figuren die niet voor de mensen werken en ze vervangen door figuren die voor de mensen werken. Verandering hangt in de lucht. Verandering is onvermijdelijk.

Samen met al deze dingen die gaande zijn in onze uiterlijke wereld, vindt er iets anders plaats diep in het kerncentrum van de aarde. Wanneer een ziel vordert en opstijgt van het ene niveau van ontwikkeling naar het andere, ooit, dan kan die ziel de levensvormen van een planeetplaneet, zijn baan en alles wat nodig is van die planeet in zijn gegeven zonnestelsel in stand houden. Die ziel die de kern van de aarde bewoont of die van een andere planeet wordt de “inwonende geest” van die planeet genoemd. Hoewel het een uitdaging is om in termen van lineaire tijd over een inwonende geest te praten, kun je er zeker van zijn dat zelfs het woord aionen geen kaarslicht voor het licht van de waarheid houdt over de lengte van lineaire tijd die een ziel nodig heeft om een inwonende geest en voor die ziel om van de ene dimensie naar de andere te ascenderen, en die planeet mee te nemen naarmate deze stijgt. Het volstaat om te zeggen dat de ziel ontzagwekkend is, prachtig en waarlijk mede-schepper met God, de Creatieve Levenskracht-energie zelf.

http://astrologie.dutchstart.nl/

Op 21 december 2012 bracht Gaia, de naam voor de ziel die de inwonende geest van onze geliefde planeet aarde is, ons uit de derde dimensie van leven en leven. We zijn nu technisch gezien een 4D-planeet, hoewel het enige lineaire tijd zal duren voordat alle bevolkingen van de aarde zich volledig bewust zijn en zich volledig bewust zijn van dit feit en de realiteit. Gaia’s volgende tocht door ruimte en tijd zal haar leiden naar de vijfde dimensie. Om haar in staat te stellen dit hemelse geordende recht voort te zetten en te bereiken, haar gegeven door de God van ons allen, moeten de bewoners van de aarde volledig bewust worden op ten minste het niveau van de 4e dimensie. Gaia, volgens de wetten van het Universum, dat wil zeggen God, is al verhuisd naar de 5e dimensie en het grootste deel van de mensheid, terwijl ze nu de 4e dimensie ervaren, doen dit met oude 3D-attitudes. Over een fenomeen dat we allemaal ervaren, is echter dat zelfs met 3D-attributen, de 4D-invloeden ervoor zorgen dat gedachten-vormen, intenties en verbintenissen sneller worden geactiveerd en onze dominante gedachten vrijwel onmiddellijk manifesteren. Naarmate we dieper ingaan op het 4 dimensionale leven en ervaringen, zullen we de wetten van manifestatie op een betere manier leren en de wet gaan gebruiken om het soort leven te creëren dat we willen leiden. Creatieve visualisatie is een geweldige eerste stap en zal na verloop van tijd ook Gaia helpen om te genezen en gezond verstand, vrede en koestering te brengen voor degenen die ons besturen. We zullen onze leiders beter kiezen op basis van hun vermogen om te dienen, in plaats van zichzelf te dienen. We zullen elkaar behandelen alsof we handelen met liefde voor onszelf. We zullen de Gulden Regel oefenen en we zullen onze uiteindelijke vervulling en geluk vinden op de manier zoals de Creatieve Levenskracht oorspronkelijk bedoeld had. We zullen de verborgen eigenschappen van de vrije wil ontdekken en leren hoe onze keuzes niet alleen ons, maar ook anderen, de planeet en het universum beïnvloeden. We zullen vrije wil keuze zien als een geweldig hulpmiddel voor de krachten van goed en licht en we zullen ons dagelijks bekrachtigen door verstandige keuzes te maken.


Spiritualhands zodiac-horoscoop.nl

Spiritualhands

Ik heb onlangs een ervaring zonder lichaam gehad die voor mij het leven veranderde. Ik had de vraag gesteld voordat ik op een avond met pensioen ging: “Hoe kom ik van angst en ongewenste mensen en energieën in mijn leven af?” Mijn droom was verrassend, maar beantwoordde mijn vraag zonder enige twijfel. Ik zag mezelf op een buitenmarkt en alle producten die verkocht werden, waren manden met tomaten, tomatenplanten en tomatenlapjes om te eten. De heuvel was bezaaid met tomaten en iedereen die ik tegenkwam, inclusief diegenen die probleemmensen in mijn leven vertegenwoordigden, waren tomaten aan het eten en aan elkaar aan het aanbieden. Iedereen was gelukkig, vitaal, bloeiend en vervuld van licht. Ik werd in het moment beluisterd en accepteerde ook geschenken van tomaten omdat ik ze ook als geschenk uitholde. Tomaten zijn natuurlijk de ‘liefdes’-vrucht. De tomaten werden me symbolisch getoond als een manier om uit te leggen dat liefde het antwoord is en dat liefde altijd het antwoord is op alle problemen van het leven. Liefde is geen excuus voor verkeerd doen, maar het verandert de omstandigheid en verandert het gedrag. Toen ik wakker werd, nam ik ongeveer tien minuten meditatietijd en bedacht ik verschillende probleemgebieden in mijn leven, omringd door de liefdesvrucht en toen kon ik me een gouden licht van liefde voorstellen. Binnen enkele dagen en weken werden de probleemgebieden gewist en ging ik verder.

www.day-of-birth.net

Hoewel deze techniek misschien eenvoudig of zelfs kinderlijk lijkt in haar benadering van schulden, kanker, een onrechtmatige relatie, criminele activiteit, giftige chemicaliën in de bodem van de aarde en in de oceanen en lucht, je schoonmoederlijke kwesties, een kind met autisme, armen regeringsleiderschap, een op zichzelf staande wetgevende macht of een ander aantal klachten, conflicten of persoonlijke problemen, liefde is in feite het enige antwoord. Liefde is de sleutel om de energieën van omkering te starten die een persoon, groep of situatie op de juiste weg zullen zetten. Liefde is geen westerse geneeskunde, waarbij je een pil neemt en 24 uur later is er waarschijnlijk onmiddellijke bevrediging, maar liefde is constant en aan het einde van het proces is liefde permanent.

 

We moeten Gaia genezen als we willen blijven leven op deze planeet en deze planeet, Gaia, ons laten ondersteunen. Er is geen manier om eruit te komen. Om Gaia te “repareren” moeten we ons echter eerst verbeteren. We moeten van onszelf houden en liefde sturen via meditatie naar onze geliefden, vrienden, gemeenschappen, steden, provincies, staten, landen en internationaal. We moeten de eenheid in alles en iedereen herkennen. Wij zijn een. Naarmate we deze meditatie vervolmaken en meer en meer van ons deze meditatie beginnen te oefenen, zullen we

veranderingen in ons eigen leven en de levens van anderen zien en binnenkort zullen we veranderingen zien op wereldniveau en dan op planetair niveau. Dit alles kost tijd … omdat we in lineaire tijd leven, maar de belangrijkste operatieve woorden zijn dat het gebeurt, veranderingen plaatsvinden, levens worden veranderd en de wereld wordt beter. Gaia kan worden genezen en Gaia moet worden genezen. Maak je toewijding op elk niveau, want het brengt ons allemaal in de juiste richting … Gaia’s genezing en Gaia ondersteunen ook ons ​​leven.

www.weekdag.com

Dit vind je ook leuk