astrologie
door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Laten we nu meer in detail leren over de Cat’s Eye Stone.

Het meest karakteristieke kenmerk van Cat’s Eye Stone is de prachtige schoonheid.

De Cat’s Eye Stone wordt gevonden in een groot aantal kleuren, waaronder groen, geel en bruin. De witte band die vaak voorkomt in het midden van Cat’s Eye Stone maakt het gemakkelijk te herkennen.

In het Hindi staat de Cat’s Eye Stone bekend als de Lehsunia.

Dit is een heel bijzondere edelsteen, en nog een ander kenmerk van de Cat’s Eye Gemstone is de ondoorzichtigheid.

De Gemstone Cat’s Eye is heet in zijn samenstelling.

CAT’S EYE EDELSTEEN – BEKEND VERWANTSCHREVEN MET KETU

Van het Gemstone Cat’s Eye is bekend dat het gerelateerd is aan de planeet Ketu. Ketu is een planeet die wraakzuchtig van aard is en het betekent de zuidelijke knoop van de maan.

In werkelijkheid bestaat de planeet Ketu niet als zodanig.

Dus waarom wordt Ketu herkend als een planeet?

Ketu staat bekend als een planeet puur omdat het wordt vastgehouden met het vermogen om een ​​diepe impact op het leven van mensen te creëren.

In essentie is Heer Ketu een woeste planeet en houdt hij Karmische invloeden binnen. Dus de planeet Ketu heeft een impact op iemands leven, positief of negatief. Dit is afhankelijk van de plaatsing van de planeet Ketu in iemands horoscoop of geboortekaart.

De Cat’s Eye Stone wordt ook wel de edelsteen van Lord Ketu genoemd.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de belangrijkste voordelen van het sieren van een Cat’s Eye edelsteen:

1. Kenmerken van de planeet Ketu hebben overeenkomsten met de kenmerken van Saturnus, die een dominante planeet is.

Net als Lord Saturn is Lord Ketu in staat om een ​​onmiddellijke verandering in het leven van mensen teweeg te brengen, afhankelijk van zijn plaatsing in zijn horoscoop.

Door een Cat’s Eye edelsteen te versieren, is het misschien mogelijk dat u onmiddellijk positieve resultaten kunt behalen met de zegeningen van Lord Ketu.

2. Wanneer Lord Ketu in positieve of gunstige huizen verblijft, zal een individu zeker positieve resultaten tegenkomen.

Dit wordt bereikt als Lord Ketu de positieve krachten naar voren brengt, en het individu wordt gemachtigd om spirituele verlichting te vinden en ook zijn verlangens te volbrengen.

Dus wanneer een persoon de Cat’s Eye Stone siert, zou hij deze voordelen met een veel groter niveau van gemak en comfort vinden of tegenkomen.

3. Het is bekend dat een Cat’s Eye Gemstone het gemakkelijker maakt om een ​​hogere mate van financiële welvaart en geldelijke voordelen te bereiken.

4. Lord Ketu betekent ook de negatieve en kwade krachten van zwarte magie, en ook dosas, zoals de KalaSarpa Dosa en Sarpa Dosas.

Maar wanneer je een Cat’s Eye Stone siert, kun je deze negatieve krachten overwinnen. De geest wordt dan doordrenkt met positieve gedachten, die goed voorspellen voor een individu op elke mogelijke manier.

5. Als men wordt aangebracht door ernstige aandoeningen, wordt aangenomen dat het sieren van een Cat’s Eye edelsteen zeer nuttig is.

CAT’S EYE EDELSTEEN – MET NAME DEFINITIEF WANNEER LORD KETU IN HET TWAALFDE HUIS IS

Wanneer Lord Ketu in het twaalfde huis wordt geplaatst, wordt het individu kwetsbaarder in zijn acties.

In een dergelijk scenario kan de persoon geneigd zijn toe te geven aan oefeningen en patronen die onwettig zijn. Het individu zou dan proberen te ontsnappen aan de ware substanties in zijn leven, en hij zou dan problemen tegenkomen, of het nu in het bedrijfsleven is of op zijn werkplek.

Volgens de Vedische astrologie is Heer Ketu de meester van de boze geest.

Wanneer geplaatst in het twaalfde huis, bezielt hij de geest van een individu met overwegingen die negatief van aard zijn.

De persoon kan dan merken dat hij op het goede pad in het leven wankelt. Hij zou zich kunnen bezighouden met activiteiten of neigingen die een slechte boventoon voeren, of misschien helemaal tegen vrede zijn.

o HET TWAALFDE HUIS

Het is de dierenriem van Vissen en de planeten Jupiter en Neptunus die het twaalfde huis leiden. Over het algemeen heeft het twaalfde huis een diepe invloed op het in kaart brengen van de algemene gemoedstoestand van een persoon, en de aard en intrinsieke neigingen van de persoon worden ook bepaald door het twaalfde huis.

Er zijn veel negatieve effecten waar iemand tegenop moet wanneer Lord Ketu in het twaalfde huis wordt geplaatst. Dit omvat zelfs de relatie van een persoon met zijn echtgenoot. Sommige andere manieren waarop Lord Rahu in het twaalfde huis de voortgang van een persoon kon belemmeren, is door obstakels te plaatsen in iemands overzeese reizen. Men kan soms zelfs moeite hebben met zaken als het verkrijgen van een visum.

Met Lord Ketu geplaatst in het twaalfde huis, heeft het individu de neiging om zijn geld en energie te verspillen in nutteloze zaken, en deze kunnen zelfs dingen omvatten die in de loop van de tijd van invloed kunnen zijn op het eigendom. Overvloed van het gezinsleven kan ook worden aangetast.

Met zijn impact op iemands gemoedstoestand, kan de planeet Ketu een effect hebben op de teleurstellingen die een persoon tijdens zijn leven ondergaat, en misschien zelfs de overwinningen die hij zou kunnen tegenkomen.

MAAR ER ZIJN MANIEREN OM DE NEGATIEVE DASA VAN LORD KETU TE OVERWINNEN

Met een Ketu Dasa kan je verwachten dat je een heleboel problemen en obstakels tegenkomt in het leven.

Maar er zijn plotselinge manieren om hetzelfde te overwinnen. Men moet ervoor zorgen dat men het advies van een astroloog opzoekt.

THE CAT’S EYE EDELSTEEN IS EEN POTENTE REMEDIE OM DE KETU DASA TE OVERWINNEN

Om over de Ketu Dasa te komen, raden astrologen vaak aan om voor de Cat’s Eye edelsteen te gaan.

Dus als een familielid of je Heer Ketu in het twaalfde huis hebt geplaatst, kun je hen vragen om een ​​Cat’s Eye edelsteen als ring of hanger te gebruiken.

DE KETU DASA

Ketu dasa, zoals gedefinieerd door mensen die op de hoogte zijn van Vedische astrologie, is een van de gevaarlijkste dasas voor menselijke wezens. Het bezit in zichzelf het vermogen om positieve resultaten weg te jagen op manieren die onverwacht zijn.

En dit is een dasa die lang duurt. Het duurt maar liefst 42 jaar!

Wanneer Lord Rahu niet geschikt is voor een individu, is het zeker dat hij in de ene of de andere vorm negatieve resultaten zal opleveren.

Wanneer Lord Ketu echter goed in de geboortekaart is geplaatst, zal er zeker een overvloed in het leven volgen. Je ziet geluk, rijkdom, geluk, een goede gezondheid en een helder intellect.

DE OOGSTEN VAN DE KAT KUNNEN JE LEVEN BETER OMZETTEN!

Met de Cat’s Eye Gemstone kom je welvaart tegen, en het effect is bijna onmiddellijk. Dan is iemand ook bevoegd om de verschrikkelijke gevolgen van de planeet Rahu te boven te komen die mogelijk negatief in zijn Janam Kundali is geplaatst.

DE CAT EYE EDELSTEEN WERKEN DAADWERKELIJK!

Cat’s Eye is een goddelijke steen. De Cat’s Eye Gemstone bewaart op zichzelf de goddelijke krachten van Lord Ketu.

En wanneer aangebracht door de Ketu Mahadasa, moet men de Cat’s Eye Stone dragen. Dus de Gemstone Cat’s Eye zou de negatieve effecten van Lord Ketu tegengaan en plaatsmaken voor het brengen van de positieve effecten van de planeet in ons leven.

Met de Cat’s Eye Gemstone, zou je een gelukkig en tevreden leven leiden, zelfs als iemand last heeft van de Ketu Mahadasa.

OORSPRONG VAN RAHU EN KETU

Laten we nu snel het mythologische verhaal doornemen dat ons vertelt over de oorsprong van Rahu en Ketu.

Het karnen van de Melkachtige Oceaan is een beroemd verhaal uit de Vedische Mythologie en vertelt ons over de vorming van de planeten Rahu en Ketu. De Goden en demonen samen besloten om de melkachtige oceaan te karnen om de pot met amrita (onsterfelijke nectar) onderaan te krijgen. En toen de nectar werd gevonden vanaf de bodem van de oceaan, wilden de Goden ervoor zorgen dat demonen de nectar niet consumeren.

De Goden en demonen waren van verschillende kanten gescheiden en Heer Vishnu vermomde zich als de prachtige Mohini om de nectar te verdelen. Ze gaf de nectar alleen aan de Goden, maar de demonen, betoverd door haar schoonheid, merkten niet dat ze de nectar niet onder hen verdeelde. Echter, een demon, Rahu zag wat er gebeurde. Hij vermomde zich als een God en slaagde erin de nectar te drinken. De zon en de maan vertelden Heer Vishnu wat er gebeurde, en hij keerde terug naar zijn vorm en hakte Rahu in tweeën met zijn Sudarshan Chakra. Maar Rahu had de nectar geconsumeerd en was al onsterfelijk. Dus hij leefde als twee afzonderlijke delen; Rahu, het hoofd en Ketu, het lichaam.

Rahu en Ketu zijn de Karmische planeten, en worden zeer gedefinieerd door de Karma’s uit onze vorige geboorten. Via de Rahu / Ketu-as komen we meer te weten over de belangrijkste krachten van Karmische verlangens. Hoewel Rahu wordt verondersteld uitgaande, verifiërende en aspirationele te zijn, is Ketu zelfonderzoekend, tegenstrijdig en afstandelijk.

Dit vind je ook leuk