astrologie
door: Henrik Massink | Zodiac Horoscoop ©

Mensen zijn vaak bezorgd over de compatibiliteit van sterrenbeelden, als ze een kans hebben om met hun vriend of minnaar om te gaan louter op basis van hun sterrenbeelden.

Sommige sterrenbeelden zijn nu compatibel met elkaar, de andere niet.

Laten we een heel eenvoudig voorbeeld beschouwen om dit feit te illustreren.

Tweeling en Weegschaal zijn nu beide luchttekens. Dus als twee personen tot deze twee tekens behoren, is er alle reden om aan te nemen dat deze met elkaar verenigbaar zijn.

Maar alleen door te kijken naar het sterrenbeeld van een persoon, kunnen we niet zeker zijn van compatibiliteit. Het geeft echter veel informatie over compatibiliteit.

In feite, wanneer een astroloog werkt aan het uitzoeken van de compatibiliteit tussen twee individuen voor generieke compatibiliteitsvoorspellingen, is het meer dan de zonnetekens die het in overweging neemt. Als een voorbeeld kan hij rekening houden met de maanborden van het individu.

In principe zou de astroloog, als een veel voorkomende gewoonte in de Vedische astrologie, de horoscoopgrafiek van het individu onderzoeken om de compatibiliteit tussen de twee te achterhalen.

Hij zou de specifieke plaatsing van planeten in deze grafieken controleren. Bijvoorbeeld plaatsing van Venus en Mars in de geboortehoroscoop van de persoon heeft veel betekenis.

Op een defectniveau hebben bepaalde astrologische tekens kenmerken waardoor ze kunnen geleren met andere tekens, maar in de wereld zullen we zeker ook een groot aantal uitzonderingen vinden.

Als je bijvoorbeeld een Tweeling bent, ben je waarschijnlijker dan niet compatibel met Weegschaal. Als dit echter niet het geval is, kan dit om bepaalde redenen zijn. En dat zou kunnen zijn omdat de geboortehoroscopen van de persoon misschien niet compatibel zijn.

Laten we eens kijken naar het voorbeeld van het eerste teken in de dierenriem, Ram.

In het algemeen staat Ram bekend als een sterrenbeeld dat avontuurlijk, energiek en zelfverzekerd is. Dus als iemand wordt geboren onder het sterrenbeeld Ram, zou hij moedig en moedig zijn. Als alternatief kan een Ram-individu tot op zekere hoogte snel in de verleiding komen, ongeduldig zijn en een waaghals.

Ram is een vuurteken en dienovereenkomstig is het compatibel met andere vuurtekens, die Leeuw en Boogschutter zijn.

Het is echter bekend dat Ram zeer compatibel is met de luchttekens van Tweelingen en Boogschutter.

Nu we een kort overzicht hebben gehad van de sterrenbeelden die compatibel zijn met elkaar, kunnen we een paar informatie doornemen over tekens van de dierenriem waarvan gezegd wordt dat ze niet compatibel zijn met elkaar.

Is het ooit in je leven gebeurd dat je tot het besef kwam dat je een slechte relatie hebt? Een scenario waarin je de behoefte voelde om met je partner te vechten? U had tegengestelde meningen en hebt elkaar zelfs niet begrepen?

Zelfs terwijl je van je partner hield, was er iets dat altijd met je geluk in de knoei was en je ooit een reden had om uit elkaar te gaan?

Per astrologen zijn er enkele tekens van de dierenriem die volkomen onbegrijpelijk zijn. Dus als iemand in een relatie staat met een persoon die een sterrenbeeld in onverenigbaarheid vertoont, zou hij of zij heel hard moeten werken aan hetzelfde.

Laten we een voorbeeld nemen.

Ram staat bekend om hun wilskracht, maar Stier is koppig. Dus wanneer ze elkaar ontmoeten, zal er zeker een botsing plaatsvinden. Iemand die onder Stier is geboren, wil altijd weten in welke fase van de relatie hij of zij zich bevindt en het is iets dat een Ariër erg ongelukkig zou maken.

En dat is slechts een van de paren die volgens de astrologie als onverenigbaar worden beschouwd!

Vragen over je toekomst?

Thea Scholtes

Afstandshealing,Coaching,Energetisch reiniging,Pendel
ASCENSION-COACH, TRANSFORMATIE-healing voor Mens en Dier. DIVINE HEALING HANDS met hoog frequente DOWNLOADS, Heldervoelend Pendelen via remedies om het thema te herkennen. PIJNLICHAAM REINIGEN!

Lizzy

Allround,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten
Hallo lieve mensen, Ik ben helderwetend, heldervoelend en krijg steeds vaker beelden door. Met deze gaven wil ik u graag helpen de toekomst helder te krijgen. Ik kan u door middel van counseling helpen bij vragen en problemen op het gebied van liefde, werk, relaties en financiën. Op verzoek kan ik voor u een kaartlegging verzorgen waardoor ik dieper op uw situatie kan invoelen en dit helder in kaart wordt gebracht.

Bodhi

Coaching,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach
Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, maar concentreer je geest op het huidige moment. Mag ik jou daar bij helpen?

Mieke

Allround,Coaching,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten
Hoogsensitief heldervoelend Bewustzijns- en Transformatie coach voor de Nieuwe Tijd, Ongeveer 40 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen, dieren.

kevin

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I am kevin. With a great talent in astrology and numerology, I am able to reveal the truth.If you feel anxious about your relationship, call me, as my gift will guide you toward a sense of peace. I am here for you.

Angie

Allround,Coaching,Foto lezen,Heks,Kaartleggen,Medium,Pendel,Relatie coach,Tarot kaarten,Zigeuner kaarten
Ik ben Angie ervaren helderdvoelendmedium tarotkaarten,fotoreading, zigeunerkaarten, pendelen

Lis

Afstandshealing,Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Paragnost,Pendel,Reiki,Relatie coach
Paragnost, Spiritueel Coach, Advies op gezondheidsgebied, Lenormand kaartlegging, Reiki Tera Mai Master

Von

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Medium,Pendel,Reiki,Relatie coach,Sjamaan
Je komt er zelf niet uit en hebt veel vragen waar je geen antwoord op hebt. Ik kan ze je geven. Stel gerust al je vragen op gebied van liefde en relaties, werk, stress. Schets het heden en je toekomstpad.

Paragnoste Mystica

Coaching,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Relatie coach
Heldervoelende. Samen wil ik je met mijn gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.

Psychic Christina

Allround,Astrologie,Coaching,Contact met gene zijde,Dieren fluisteraar,Foto lezen,Kaartleggen,Medium,Paragnost,Reiki,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger
I’m a natural born psychic.I’m a love and relationships specialist. I am great at what i do. My readings are based on truth and reality.

Bonita

Allround,Coaching,Contact met gene zijde,Foto lezen,Kaartleggen,Lenormand kaarten,Medium,Paragnost,Relatie coach,Tarot kaarten,Waarzegger,Zigeuner kaarten
Als medium maak ik contact met uw dierbare overledenen, ik geef boodschappen door via mijn gidsen, doe kaartleggingen en beantwoord vragen over liefde, relatie- en levensvragen.

Cher

Coaching,Kaartleggen,Medium,Paragnost
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Bekijk alle mediums

Dit vind je ook leuk