door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Zodiac Horoscoop presenteert de Chinese horoscoop 2020 voor het jaar van de Rat. Laten we eens kijken hoe de 12 Chinese sterrenbeelden het zullen doen in het komende maanjaar.

2020 is het Chinese jaar van de Witte Metalen Rat. Dit maanjaar begint op 25 januari 2020 en eindigt op 11 februari 2021. Laten we eens kijken hoe dit jaar van de Rat voor jou zal werken als het gaat om verschillende aspecten van je leven. Word je rijk? Of een baby krijgen of die nieuwe baan krijgen? Ontdek alles wat voor je gepland is in het komende Chinese jaar.

2020 Chinese horoscopen voor de tekens Rat, Os, Tijger, Konijn, Draak, Slang, Paard, Geit, Aap, Haan, Hond en Varken worden hieronder voorspeld. Lees hier je Chinese horoscoop 2020 voor de 12 tekens.

Bereken je Chinese Teken

Rat Horoscoop 2020

Rat Horoscoop 2020 voorspelt dat er in 2020 een aantal geweldige kansen jouw kant op komen! Het is echter helemaal aan jou of je ze wel of niet neemt. De beste tijd om een verandering in je leven aan te brengen is binnen de eerste 3 maanden van het jaar. Je zult je waarschijnlijk vrijer voelen dit jaar, meer open voor nieuwe dingen, en ook socialer. Hoewel je de “echte” wereld niet vergeet, zul je een groot deel van je tijd besteden aan gewoon genieten. Je zult tijd doorbrengen met anderen die graag een goede tijd hebben in het Chinese Jaar van de Witte Metalen Rat.

Lees meer…

Os Horoscoop 2020

Os Horoscoop 2020 zegt dat als je je verleden niet leuk vond, dit het jaar is om je heden te veranderen om de toekomst beter te maken voor jezelf en de mensen om je heen. Het verleden is misschien moeilijk geweest. Maar als je hard werkt, zoals we weten dat Ossen dat kunnen, dan zou je geen probleem moeten hebben om je leven te veranderen. Hoe meer moeite je steekt in deze verandering, hoe sneller het waarschijnlijk zal gebeuren in dit Chinese jaar van de Witte Metalen Rat.

Lees meer…

Tijger Horoscoop 2020

Tijger Horoscoop 2020 voorspelt dat jouw waarden dit jaar je leven zullen beheersen. Of, om het op een andere manier te zeggen, je zult je leven leiden om te leven volgens dat waarin je gelooft. Dit zal veel veranderingen in je leven brengen. Maar het kan ook nieuwe kansen bieden in dit Chinese jaar van de Witte Metalen Rat. Wees dit jaar niet zo volgzaam maar creëer je eigen weg!

Lees meer…

Konijn Horoscoop 2020

Konijn Horoscoop 2020 voorspelt dat wat je vorig jaar ook hebt gedaan, direct invloed zal hebben op je jaar in 2020. Je blijft werken aan alles waaraan je vorig jaar werkte. Maar je zult je ook meer bewust zijn van wat je dit jaar doet. Je moet blijven werken aan je doelen als je ze wilt bereiken; je gaat niet vooruit door niets te doen. Probeer ook meer te leren in dit Chinese jaar van de Witte Metalen Rat. Blijf jezelf altijd op de een of andere manier proberen te verbeteren.

Lees meer…

Draak Horoscoop 2020

Draak Horoscoop 2020 voorspelt dat dit jaar voor jou relatief rustig moet zijn. Je wordt dit jaar realistischer. Dit kan je op veel gebieden in je leven helpen in het 2020 jaar van de Witte Metalen Rat. Het kan soms moeilijk zijn om je motivatie te vinden. Maar wanneer je gemotiveerd bent, kan je helder denken en de toekomst met gemak plannen. Soms heb je een hoog energieniveau, en dit zijn de beste tijden om je doelen uit te werken of na te streven.

Lees meer…

Slang Horoscoop 2020

Slang Horoscoop 2020 voorspelt dat het dit jaar een stuk eenvoudiger voor je zou moeten zijn dan in voorgaande jaren. Je zult het gevoel hebben dat je meer vrijheid hebt om de dingen te doen die je leuk vindt. Je zult in staat zijn om meer van de ergernissen in je leven kwijt te raken. Er zullen minder problemen in je leven zijn in dit Chinese jaar van Witte Metalen Rat, en ook meer mogelijkheden voor vooruitgang.

Lees meer…

Paard Horoscoop 2020

2020 is een geweldig jaar om te focussen op de toekomst. Hoewel het heden een geweldige tijd is, zal de toekomst nog beter zijn. Paard Horoscoop 2020 voorspelt dat je waarschijnlijk veel grote projecten zult beginnen die in de komende jaren na 2020 zullen worden voortgezet. Er zullen enkele moeilijkheden op je weg zijn, maar ook veel grote kansen. Laat je instinct je gids zijn; wees niet bang om spontaan te zijn. Je optimisme en humor zullen je sterkste bondgenoten zijn dit Chinese jaar van de Witte Metalen Rat. Zorg er dus voor dat je ze goed gebruikt.

Lees meer…

Geit Horoscoop 2020

Geit horoscoop 2020 voorspelt dat je je leven dit jaar een beetje zal moeten veranderen. Je zult dit jaar waarschijnlijk spontaner zijn, maar ook meer geheimer over jouw zaken. Je wilt dat je leven meer privé zal zijn, wat slechts een van de vele veranderingen is die je dit jaar zeker zult moeten doorvoeren. Werken aan je algemene persoonlijkheid, en proberen jezelf te transformeren in een betere jij, zal je jaar geweldig maken in het Chinese jaar 2020 van de Witte Metalen Rat.

Lees meer…

Aap Horoscoop 2020

Aap Horoscoop 2020 voorspelt dat dit jaar een jaar is voor een nieuw begin en veel veranderingen. Je zult waarschijnlijk optimistischer zijn over wat de toekomst te bieden heeft. Je zult verandering in je leven willen brengen en veel van de kansen die op je pad komen aangrijpen. Ook zul je je zeker als persoon ontwikkelen in dit jaar van de Witte Metalen Rat, en je leven zal worden gevuld met meer opwinding dan in de voorgaande jaren.

Lees meer…

Haan Horoscoop 2020

Haan Horoscoop 2020 voorspelt dat je emoties dit jaar sterker zullen zijn, net als je moraal. Deze gevoelens en gedachten zullen het pad bepalen dat je leven dit jaar zal nemen; het zal al je acties begeleiden. Vergeet niet optimistisch te blijven, zelfs als je je schaamt, of als er iets misgaat. Je persoonlijkheid zal je erdoorheen trekken; daar kun je altijd op rekenen in dit nieuwe jaar 2020 van de Witte Metalen Rat.

Lees meer…

Hond Horoscoop 2020

Hond Horoscoop 2020 voorspelt dat dit een jaar van nieuw begin is. Er zullen dit jaar veel subtiele veranderingen in je leven zijn. Maar je zult ook de mogelijkheid hebben om nog grotere veranderingen aan te brengen naarmate het jaar vordert. Wees dit jaar jezelf en je zult zeker slagen, ongeacht wat voor conflicten je tegenkomt.

Lees meer…

Varken Horoscoop 2020

Varken Horoscoop 2020 voorspelt dat je dit jaar meer vrijheid zult hebben. Je zult je productiever voelen in je dagelijkse leven en veel verschillende aspecten van je leven. Je zult je dit jaar ook charismatischer en vriendelijker voelen, wat zeker zal helpen met vele scenario’s van je leven. Probeer te ontspannen in je vrije tijd, en je zult een geweldig 2020 jaar van de Witte Metalen Rat hebben.

Lees meer…

Dit vind je ook leuk