ecbeffcdbdeebddacfcfaebbe
door: Nella Hajji | Zodiac Horoscoop ©

Deze horoscopen zijn volledig origineel en gebaseerd op de planetaire bewegingen in combinatie met mijn gechannelde begeleiding.

Geweven in deze voorspellingen zul je woorden van wijsheid vinden van meesters van Kabbalah en andere spirituele leraren.

Dit is mijn geschenk aan u, mijn gewaardeerde klanten en nieuwsbriefabonnees. Zoek hieronder naar UW zonneteken.

Maak je klaar voor een geweldig jaar vooruit.

Ram (19 maart – 18 april)

Verwacht het onverwachte deze maand wanneer Uranus, de planeet van wonderen, zich bij de zon voegt voor de volle maan van 10 april. Elke volle maan levert een soort oogst op, en al deze actie in je eerste huis op zonne-energie komt je persoonlijk ten goede. Jupiter en de maan uitgelijnd in Weegschaal op dit moment suggereren dat je door partners heen gaat. Overgave, Ram – je hebt hulp nodig, maar het is er voor jou.

Stier (19 april – 19 mei)

Het is van cruciaal belang dat je deze maand je best doet, Stier. Mars die door je bord reist, geeft je energie en rijdt, maar asteroïde Ceres dineert ook aan je zonnetekentabel. Godin Ceres moet met vriendelijke discipline worden behandeld; haar les is om te leren stromen met verandering en niet vast te houden aan het verleden. Woede doet niets om de weg vrij te maken voor je volgende stap – blijf een liefhebber van alles wat het leven te bieden heeft.

Tweeling (20 mei – 19 juni)

Het is belangrijk dat je je uitspreekt, Tweeling. Met Mars en zelfs retrograde Mercurius in je 12e huis op zonne-energie zit wat je onderdrukt in je energieveld als onverteerd voedsel. April is een kritieke keerpuntmoment en uw belangrijkste vitale energie wordt benadrukt. De sterren leveren een les in beheer van je persoonlijke kracht. Kies verstandig, want de manier waarop dingen nu vorm krijgen, zal een blijvende impact hebben

Kreeft (20 juni – 21 juli)

April is een belangrijke maand voor je carrièresucces, kanker. Alles waar je naar toe hebt gewerkt komt uiteindelijk samenhangend samen terwijl je de benodigde transactie behaalt. Er kunnen slepende kwesties zijn die thuis tijd en aandacht vragen, maar weet dat er een zilveren randje zit aan alles wat er op dit moment gebeurt. Blijf gefocust in tijden van chaos; de wind van verandering blaast positief in uw voordeel.

Leeuw (22 juli – 21 augustus)

Overweeg dat april je overgangsmaand is, Leeuw. Accepteer deze staat van verandering als een tijd om nieuwe werk- en gezondheidsroutines vast te stellen. Focus op de kleine dingen in je leven en eer elke ochtend als een kritieke tijd om een ​​toon van vrede voor de dag te zetten. Je hebt wat ‘down’-tijd nodig om je vitaliteit aan te vullen. Onthoud dat verfijnde Sol je planetaire avatar is; laat de zon op je ziel schijnen terwijl je je lichaam herbouwt.

Maagd (22 augustus – 21 september)

Er kan onzekerheid zijn in je buitenwereld, maar vind een manier om je zenuwen te kalmeren en je te concentreren op de overvloed die mogelijk is voor jou nu. Je rechtmatige plaats is er een van troost, dus zelfs als je nu al kleine ergernissen over het hoofd moet zien, ga dan naar een zone waar je je goed voelt. En, bij twijfel – het juiste antwoord is ‘ja’.

Weegschaal (22 september – 21 oktober)

Eindelijk, Weegschaal, alles loopt soepel en je bent klaar om de volgende fase van je werk aan te gaan. Partnerschappen zijn belangrijk voor uw zicht, maar de kritische relatie is nu degene die u met uzelf hebt. Wees voorbereid op een plotselinge kans om te materialiseren – uw vermogen om snel en daadkrachtig te handelen is de sleutel tot een succesvol verkooppunt. Maak een goede verkenner en wees voorbereid.

Scorpio (22 oktober – 20 november)

Er is zoveel energie beschikbaar voor uw maand en het geheim van succes is tijdmanagement. Je kunt je onoverwinnelijk voelen, en in het algemeen ben je dat, op voorwaarde dat je niet teveel opneemt. Focus op het kleine plaatje en het overzicht valt mooi op zijn plaats. Balans met spelen en vind een gematigde oefeningsroutine. Ga gewoon niet overboord en neem het op tegen meer dan je comfortabel aankan. Oefen met ‘nee’ zeggen.

Boogschutter (21 november – 20 december)

De vuurenergie van een Ram-zon krijgt je teken, Sag. Haal diep adem en omhels de goede energie die je tegemoet komt. Een andere bonus voor april is dat de volle maan van 10 april wordt samengevoegd met Jupiter, je planetaire heerser. Dit is een goed voorteken voor u met een belofte van voordelen die zowel persoonlijke als professionele partnerschappen met zich meebrengen. Verwacht het beste!

Steenbok (21 december – 19 januari)

Je bevindt je nu in een heroriëntatie en nieuwe mensen en situaties komen snel in je leven. Zoveel van wat eens een deel van je leven was, is gewoon niet langer interessant. Omarm dit seizoen van Licht en Vreugde. Je hebt de neiging serieus te worden, en het is tijd om dat op te geven. Hard werken zal nu niet echt de dag voor u winnen; sta toe dat het Universum je een geschenk schenkt en accepteer de gemakkelijke winsten met plezier.

Waterman (20 januari – 17 februari)

Er is geen veroordeling dat de volle maan van 10 april door de ether zal weerklinken. Met de Zon conjunct beschouwt jouw heersende planeet, Uranus, deze gebeurtenis als het opzetten van een nieuwe energetische sjabloon voor ons allemaal. Je bent een belangrijk radertje in dit wiel. Je wordt misschien niet persoonlijk getroffen, maar weet dat je een rol speelt in de Universele connectie die nodig is om het menselijk ras te laten overleven.

Vissen (18 februari – 18 maart)

Venus retrograde in je bord tot 15 april nodigt je uit om je leven op elke manier te verrijken. Stem af op en luister naar het tonale gefluister in kunst en muziek; open je innerlijke oog voor een altijd aanwezige wereld van subtiele kleuren. Net als de zachte opkomst van een oceaanvloed, ben je aanwezig om het goede uit te breiden. Omarm je rol als een planetaire genezer in wat lijkt op een wereld van problemen.

siteswebdirectory.com

Dit vind je ook leuk