liefde water

7 gewoonten – hoe je gelukkig kunt zijn in je relatie

Het omarmen van zelfzorg is essentieel om de relatie en het leven te cultiveren waar je naar verlangt.

Ben je klaar om de zeven gewoonten van inspirerende, magnetische vrouwen te ontdekken die je energie en liefde zullen doen bruisen? Welke van deze gewoonten integreer je al in je dagelijks leven en welke zou je willen adopteren om het leven te creëren dat je gelukkig maakt?

Jij komt op de eerste plaats

Het is onmogelijk om een diepe, intieme verbinding met je partner op te bouwen zonder jezelf op de eerste plaats te zetten. Als zelfzorg geen prioriteit heeft, voel je je waarschijnlijk uitgeput en gefrustreerd, misschien geef je zelfs je partner de schuld dat hij niet voldoet aan je behoeften.

Deze energie stoot af, niet aan! En eerlijk gezegd, je partner zal niet geïnspireerd zijn om te geven wat je nodig hebt als je wrokkig, veeleisend of hulpbehoevend overkomt.

Wat kun je doen?

Begin met jezelf onder de loep te nemen. Wees bewust van wat je voelt en nodig hebt. Vul je ‘liefdesreservoirs’. Als we ons gevoed voelen, zijn we ontspannen en in staat om verzoeken te doen in plaats van verwijten. Achter elk verwijt schuilt een verzoek, maar wanneer we gestrest en ongeliefd zijn, is het moeilijk om verzoeken te doen die tot actie inspireren.

Laat de wrok niet sluipen; je partner zal het voelen en zich terugtrekken. De energie achter je verzoeken is cruciaal. Ik moedig je aan om voor jezelf op te komen en extreme zelfzorg te beoefenen.

Wat doet je ogen sprankelen? Wat vult je hart met vreugde en straalt die uit naar iedereen om je heen? Laten we de zeven fundamenten ontdekken die essentieel zijn voor vrouwen om volop van het leven te genieten:

  1. Beweging: Verbind je met je lichaam door bewegingen die vreugde brengen. Dans, wandel, yoga – wat je ook energie geeft.
  2. Gezonde voeding: Een simpele benadering werkt het best. Eet vers, kleurrijk en met liefde bereid voedsel. Verminder verpakte producten en suiker.
  3. Slaap: Onmisbaar om je sexy en liefdevol te voelen. Probeer consistent vroeg naar bed te gaan en sta op met de zon om je dag energiek te beginnen.
  4. Tijd met vriendinnen: Niets is zo helend als het delen van tijd met vriendinnen, zonder dat iemand je problemen probeert op te lossen. Ze bieden een luisterend oor en een plek om te ontspannen.
  5. Tijd alleen en spirituele oefening: Essentieel om in contact te komen met je innerlijke zelf en te mediteren over het grotere geheel.
  6. Tijd in de natuur: Frisse lucht revitaliseert, de zon verhoogt je gelukshormonen en de wind vernieuwt je zintuigen.
  7. Sensuele aanraking en seks: Plan romantische momenten met je partner waarin je om beurten geeft en ontvangt, wat de relatie kan verdiepen en verrijken.

Door voor jezelf te zorgen, zorg je ook voor je relatie. Als je jezelf verwaarloost, zul je minder geduldig zijn en minder te geven hebben. Dus door jezelf te koesteren, koester je ook je partnerschap.